Bruschetta med edamamebønner og semi-dried tomater
Ingredienser
Edamametopping:
Tomattopping:
Fremgangsmåde
Step 1
Opskrift på semi-dried tomater (disse kan fint tilberedes parallelt med en anden ret, der skal i ovnen): Varm ovnen op til 120-130°C (over-/undervarme). Skyl 400 g cherrytomater, og skær dem i halve. Dryp tomaterne med 2 spsk. olivenolie, fordel dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem stege i ovnen i ca. 2 timer.
Step 2
Edamametopping: Blancher edamamebønnerne, brus dem over med koldt vand, og lad dem dryppe godt af. Pil det yderste tynde lag af. Skær avokadoen i halve, tag stenen ud, løsn avokadoen fra skrællen, og skær frugtkødet i skiver.
Step 3
Kom 200 g edamamebønner og alle andre ingredienser til edamametoppingen i en foodprocessor, og blend det hele.
Step 4
Tomattopping: Skær tomaterne i halve, kom dem i en skål, og krydr med sojasauce, 3 spsk. olivenolie, citronsaft og oregano.
Step 5
Skær fluten i ca. 1 cm tykke skiver. Pensl skiverne med resten af olivenolien, og rist dem. Smør edamametoppingen jævnt fordelt på brødskiverne, anret resten af edamamebønnerne ovenpå, og pynt til sidst med tomattoppingen. Serveres straks.
Opskrifts-ID: 208
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide