Tsukune-spyd med kalkun
Ingredienser
Tsukune:
Sojaglasering:
Til pynt:
Fremgangsmåde
Step 1
Læg træspyddene i blød i koldt vand i mindst 30 minutter, så de ikke går ild i dem under grilning.
Step 2
Bland ingredienserne til sojaglaseringen sammen på en lille pande, og lad blandingen småkoge i 10 minutter ved jævn varme, til den er kogt ind til halv mængde. Lad glaseringen køle af til stuetemperatur.
Step 3
I mellemtiden blandes ingredienserne til tsukune-bollerne sammen i en stor skål ved at ælte farsen godt sammen til en ensartet blanding med rene hænder. Form ca. 24 små kødboller af farsen. Stil kødbollerne på køl i 30 minutter, så de samler sig til faste kugler.
Step 4
Varm grillen rigtigt godt op. Sæt to eller tre kødboller på hvert af de fugtige spyd (afhængigt af spyddenes længde), og læg spyddene på en smurt bageplade.
Step 5
Grill spyddene i 10-15 minutter, til de er møre og gyldne, idet de vendes og pensles rigeligt med glasering med jævne mellemrum. Drys med forårsløg inden servering.
Opskrifts-ID: 296
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide