Koreanske bao med pulled pork og kimchi
Lav de lækreste, koreanske bao med pulled pork og kimchi. En opskrift til samlingen over de retter, man aldrig bliver træt af!
Ingredienser
Pulled pork
Barbeque-sauce
Fremgangsmåde
Step 1
Hvidløg – Ingefær – Chili – Sesamolie
Tænd ovnen på 110 grader almindelig ovn.
Kom hvidløg, ingefær, chili og sesamolie i en minihakker, og kør, til du har en ensartet masse. Bland det herefter sammen med de øvrige ingredienser til marinaden.
Step 2
1 Nakkefilet fra svin, cirka 2 kg
Kom nakkefileten i et ovnfast fad, og pensl kødet med marinaden. Bag i ovnen i 10 timer. Tjek gerne undervejs, og pensl evt. med ekstra marinade.
Nakkefileten er færdig, når du kan ”rive” kødet fra hinanden med en gaffel. Riv kødet fra hinanden.
Step 3
2 spsk. sesamfrø – 1 dl Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. riseddike – ½ dl brun farin – 1 tsk. fintrevet ingefær – 1 fed hvidløg – 1 spsk. majsstivelse – 2 spsk. kogende vand
Lav barbeque-saucen:
Rist sesamfrøene på en tør pande og stil til side.
Bland alle ingredienser til barbeque-saucen undtagen vand og majsstivelse i en lille gryde, og varm op.
Bland majsstivelse med kogende vand i en lille skål, til det er rørt helt ud.
Tilsæt blandingen med majsstivelse med saucen. Kom også de ristede sesamfrø i, og smag til med salt og peber. Vend det hele sammen med kødet, som du har ’revet’ fra hinanden.
Step 4
Bao-bollerne – 2 bundt koriander – 1 bundt forårsløg – Frisk chili efter smag
Varm bao-bollerne efter anvisningen på pakken, og server dem med kød, kimchi, finthakket forårsløg og chili samt koriander.
Opskrifts-ID: 1332
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide