Koreanske bao med pulled pork og kimchi
Koreanske bao med pulled pork og kimchi

Koreanske bao med pulled pork og kimchi

Lav de lækreste, koreanske bao med pulled pork og kimchi. En opskrift til samlingen over de retter, man aldrig bliver træt af!

Ingredienser

8 Portioner

Pulled pork

1 
nakkefilet fra svin, cirka 2 kg
6 
fed hvidløg
6 cm
ingefær
1 
piri piri chili
1 spsk.
sesamolie
1 dl
vand
2 spsk.
riseddike
1 
lime, saft og skal heraf

Barbeque-sauce

2 spsk.
sesamfrø
2 spsk.
riseddike
 ½ dl
brun farin
1 tsk.
fintrevet ingefær
1 
fed hvidløg
1 spsk.
majsstivelse
2 spsk.
kogende vand
2 bundt
koriander
1 bundt
forårsløg
Frisk chili efter smag

Fremgangsmåde

Step 1

Hvidløg – Ingefær – Chili – Sesamolie

Tænd ovnen på 110 grader almindelig ovn. 

Kom hvidløg, ingefær, chili og sesamolie i en minihakker, og kør, til du har en ensartet masse. Bland det herefter sammen med de øvrige ingredienser til marinaden.

Step 2

1  Nakkefilet fra svin, cirka 2 kg

Kom nakkefileten i et ovnfast fad, og pensl kødet med marinaden. Bag i ovnen i 10 timer. Tjek gerne undervejs, og pensl evt. med ekstra marinade.

Nakkefileten er færdig, når du kan ”rive” kødet fra hinanden med en gaffel. Riv kødet fra hinanden.

Step 3

2 spsk. sesamfrø – 1 dl Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. riseddike –  ½ dl brun farin – 1 tsk. fintrevet ingefær – 1  fed hvidløg – 1 spsk. majsstivelse – 2 spsk. kogende vand

Lav barbeque-saucen:
Rist sesamfrøene på en tør pande og stil til side. 

Bland alle ingredienser til barbeque-saucen undtagen vand og majsstivelse i en lille gryde, og varm op.

Bland majsstivelse med kogende vand i en lille skål, til det er rørt helt ud.

Tilsæt blandingen med majsstivelse med saucen. Kom også de ristede sesamfrø i, og smag til med salt og peber. Vend det hele sammen med kødet, som du har ’revet’ fra hinanden.

Step 4

Bao-bollerne – 2 bundt koriander – 1 bundt forårsløg – Frisk chili efter smag

Varm bao-bollerne efter anvisningen på pakken, og server dem med kød, kimchi, finthakket forårsløg og chili samt koriander.

Opskrifts-ID: 1332

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Hvidløg – Ingefær – Chili – Sesamolie

Tænd ovnen på 110 grader almindelig ovn. 

Kom hvidløg, ingefær, chili og sesamolie i en minihakker, og kør, til du har en ensartet masse. Bland det herefter sammen med de øvrige ingredienser til marinaden.

1 Nakkefilet fra svin, cirka 2 kg

Kom nakkefileten i et ovnfast fad, og pensl kødet med marinaden. Bag i ovnen i 10 timer. Tjek gerne undervejs, og pensl evt. med ekstra marinade.

Nakkefileten er færdig, når du kan ”rive” kødet fra hinanden med en gaffel. Riv kødet fra hinanden.

2 spsk. sesamfrø – 1 dl Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. riseddike – ½ dl brun farin – 1 tsk. fintrevet ingefær – 1 fed hvidløg – 1 spsk. majsstivelse – 2 spsk. kogende vand

Lav barbeque-saucen:
Rist sesamfrøene på en tør pande og stil til side. 

Bland alle ingredienser til barbeque-saucen undtagen vand og majsstivelse i en lille gryde, og varm op.

Bland majsstivelse med kogende vand i en lille skål, til det er rørt helt ud.

Tilsæt blandingen med majsstivelse med saucen. Kom også de ristede sesamfrø i, og smag til med salt og peber. Vend det hele sammen med kødet, som du har ’revet’ fra hinanden.

Bao-bollerne – 2 bundt koriander – 1 bundt forårsløg – Frisk chili efter smag

Varm bao-bollerne efter anvisningen på pakken, og server dem med kød, kimchi, finthakket forårsløg og chili samt koriander.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.