Svinekoteletter i øl og teriyaki
Svinekoteletter er en grillklassiker. Sødmen fra teriyaki-marinaden fungerer fremragende sammen med svinekødet, og tilføjes der øl, gør det kødet endnu mere sprødt og mørt.
Fremgangsmåde
Step 1
Svinekoteletterne i et fad. Krydr dem med røget peber, eddike, rosmarin, sennep, sort peber og honning. Bland det hele godt sammen. Tilføj Kikkoman Teriyaki Marinade, og rør det hele godt igennem. Hæld øllet over kødet, og stil det på køl i 1 time for at marinere.
Step 2
Efter en time grilles svinekoteletterne på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur i 7 minutter per side.
Step 3
Server svinekoteletterne med ovnbagte kartofler sammen med kryddersmør.
Opskrifts-ID: 1112
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide