Kartoffeltærte med bacon
En tærte, som er perfekt som tilbehør til hovedretten eller som en separat ret. Efter bagning kan den serveres til gæsterne med det samme. Den smager også lækkert, når den skæres i skiver og steges på en pande.
Fremgangsmåde
Step 1
Skræl kartoflerne og kog dem. Tilføj derefter smøret, ponzu and mos det. Lad det afkøle et øjeblik.
Step 2
Skær bacon og løg i tern, hak hvidløg, og steg det hele på en pande, indtil det er gyldent. Rør kartoflerne i. Tilsæt rå æg og bland det hele sammen.
Step 3
Pensl formen med smør, drys den med mel, og hæld blandingen ned i den.
Step 4
Bag retten i en ovn forvarmet til 180 grader i ca. 60-80 minutter.
Step 5
Servér den med fløde og frisk persille eller purløg.
Opskrifts-ID: 966
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide