Rejer i chilisauce
Ingredienser
Til chilisaucen
Fremgangsmåde
Snit hvidløgene, ingefæren og porren meget fint. Blend alle ingredienserne til chilisaucen til en jævn blanding. Pil den midterste del af skallen af rejerne uden at fjerne hovedet og halen. Fjern tarmen. Dup rejerne tørre, og pensl dem let med Kikkoman Tamari sojasauce. Steg rejerne på en varm pande med olie, til de har den rigtige farve. Tag rejerne af panden, og kog panden af med den blendede sauce. Tilsæt lidt ristet sesamolie.
Skær pak choien i 10 stykker, og svits dem hurtigt på panden. Pynt med fint snittede forårsløg og chilitråde e.l. før servering.
Tip
Hvis du vælger ikke at marinere tigerrejerne i sojasauce, kan du vende dem i kartoffelmel, før du steger dem. Det gør saucen lidt mere tyktflydende.
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Opskrifts-ID: 455
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide