Andebryst i soja-appelsinsauce
Andebryst i soja-appelsinsauce

Andebryst i soja-appelsinsauce

Samlet tid40 min.
10 min.Arbejdstid
30 min.Tilberedningstid

Stegt andebryst i en skøn soja-appelsinsauce, hvor den søde appelsin møder den salte umami fra sojasauce. En ret, der er både enkel og elegant – perfekt til en hyggelig middag. Server med dit favorittilbehør og et drys frisk koriander for ekstra smag og farve.

Ingredienser

4 Portioner

Andebryst:

4 
andebryster

Sauce:

Saft og skal fra 3 appelsiner
1 spsk.
honning
1 cm
friskrevet ingefær
2 
fed hvidløg
1 
frisk rød chili, skåret i halve
1 tsk.
riseddike
1 
stjerneanis
2 spsk.
vand
Koriander til servering

Fremgangsmåde

Step 1

Saft og skal fra 3 appelsiner – 4 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. honning – 1 cm friskrevet ingefær – 2  fed hvidløg – 1  frisk rød chili, skåret i halve – 1 tsk. riseddike – 1  stjerneanis – 2 spsk. vand

Kom alle ingredienserne til saucen op i en gryde, og lad den reducere, indtil du har cirka 1 dl. Det tager cirka samme tid, som det tager at stege anden.

Step 2

4  andebryster – Kikkoman Ristet Sesamolie

Steg imens andebrysterne på en glohed pande i sesamolie.

Step 3

Koriander

Si saucen, og server med tilbehør efter eget valg samt et frisk drys koriander.

Opskrifts-ID: 1422

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Saft og skal fra 3 appelsiner – 4 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. honning – 1 cm friskrevet ingefær – 2 fed hvidløg – 1 frisk rød chili, skåret i halve – 1 tsk. riseddike – 1 stjerneanis – 2 spsk. vand

Kom alle ingredienserne til saucen op i en gryde, og lad den reducere, indtil du har cirka 1 dl. Det tager cirka samme tid, som det tager at stege anden.

4 andebryster – Kikkoman Ristet Sesamolie

Steg imens andebrysterne på en glohed pande i sesamolie.

Koriander

Si saucen, og server med tilbehør efter eget valg samt et frisk drys koriander.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.