

Andebryst i soja-appelsinsauce
Stegt andebryst i en skøn soja-appelsinsauce, hvor den søde appelsin møder den salte umami fra sojasauce. En ret, der er både enkel og elegant – perfekt til en hyggelig middag. Server med dit favorittilbehør og et drys frisk koriander for ekstra smag og farve.
Fremgangsmåde
Step 1

Saft og skal fra 3 appelsiner – 4 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. honning – 1 cm friskrevet ingefær – 2 fed hvidløg – 1 frisk rød chili, skåret i halve – 1 tsk. riseddike – 1 stjerneanis – 2 spsk. vand
Kom alle ingredienserne til saucen op i en gryde, og lad den reducere, indtil du har cirka 1 dl. Det tager cirka samme tid, som det tager at stege anden.
Step 2

4 andebryster – Kikkoman Ristet Sesamolie
Steg imens andebrysterne på en glohed pande i sesamolie.
Step 3
Koriander
Si saucen, og server med tilbehør efter eget valg samt et frisk drys koriander.
Opskrifts-ID: 1422
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide