Grillet roastbeef i pastramistil

Samlet tid 780 min.
15 min. Arbejdstid
45 min. Tilberedningstid
720 min. Marineringstid

Bid sammen om denne saftige roastbeef i ægte New York delikatessestil. Den er perfekt til sandwich, som pålæg eller som hovedret direkte fra grillen. Du kan tilberede den præcis som du ønsker det, hvad enten det er medium rare eller næsten gennemstegt.

Ingredienser

2 Portioner
1 kop
brun farin
250 ml
vand
400 g
roastbeef (eller spidsbryst)

Krydderier:

1 spsk.
hvidløgsgranulat
1 ½ tsk.
stødt peber
1 tsk.
stødt koriander
1 tsk.
stødt ingefær

Servering:

1 
syltet drueagurk
8 
små skiver lyst brød
2 spsk.
sennep
100 g
sauerkraut (surkål)
1 tsk.
honning
Næringsindhold: 3529 kJ  /  843 kcal
35 g Fedt
64 g Protein
67 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 kop brun farin – 250 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce100 ml Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil250 ml vand – 400 g roastbeef (eller spidsbryst)

Bland brun farin, Kikkoman sojasauce, Kikkoman krydderi i mirin-stil og vand sammen. Læg kødet ned i marinaden og sæt det på køl i 1-2 dage.

Step 2

1 spsk. hvidløgsgranulat – 1 ½ tsk. stødt peber – 1 tsk. stødt koriander – 1 tsk. stødt ingefær

Når kødet er færdigmarineret, tages det ud af køleskabet og op af marinaden. Krydr kødet på alle sider med en blanding af krydderierne.

Step 3

Læg kødet på grillen og tilbered det i 30 til 40 minutter. Vend kødet af og til, afhængigt af hvor gennemstegt det skal være. Lad det tilberedte kød hvile i 10 minutter eller længere efter tilberedningen. Skær det derefter i tynde skiver.

Step 4

1  syltet drueagurk – 8  små skiver lyst brød – 2 spsk. sennep – 100 g sauerkraut (surkål) – 1 tsk. honning

Steg sauerkraut med sennep og honning. Server kødet sammen med den stegte sauerkraut og skiveskåret drueagurk på et stykke brød smurt med sennep.

Opskrifts-ID: 1237

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 kop brun farin – 250 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce100 ml Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil250 ml vand – 400 g roastbeef (eller spidsbryst)

Bland brun farin, Kikkoman sojasauce, Kikkoman krydderi i mirin-stil og vand sammen. Læg kødet ned i marinaden og sæt det på køl i 1-2 dage.

1 spsk. hvidløgsgranulat – 1 ½ tsk. stødt peber – 1 tsk. stødt koriander – 1 tsk. stødt ingefær

Når kødet er færdigmarineret, tages det ud af køleskabet og op af marinaden. Krydr kødet på alle sider med en blanding af krydderierne.

Læg kødet på grillen og tilbered det i 30 til 40 minutter. Vend kødet af og til, afhængigt af hvor gennemstegt det skal være. Lad det tilberedte kød hvile i 10 minutter eller længere efter tilberedningen. Skær det derefter i tynde skiver.

1  syltet drueagurk – 8  små skiver lyst brød – 2 spsk. sennep – 100 g sauerkraut (surkål) – 1 tsk. honning

Steg sauerkraut med sennep og honning. Server kødet sammen med den stegte sauerkraut og skiveskåret drueagurk på et stykke brød smurt med sennep.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.