Grillet roastbeef i pastramistil
Bid sammen om denne saftige roastbeef i ægte New York delikatessestil. Den er perfekt til sandwich, som pålæg eller som hovedret direkte fra grillen. Du kan tilberede den præcis som du ønsker det, hvad enten det er medium rare eller næsten gennemstegt.
Fremgangsmåde
Step 1
1 kop brun farin – 250 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 100 ml Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil – 250 ml vand – 400 g roastbeef (eller spidsbryst)
Bland brun farin, Kikkoman sojasauce, Kikkoman krydderi i mirin-stil og vand sammen. Læg kødet ned i marinaden og sæt det på køl i 1-2 dage.
Step 2
1 spsk. hvidløgsgranulat – 1 ½ tsk. stødt peber – 1 tsk. stødt koriander – 1 tsk. stødt ingefær
Når kødet er færdigmarineret, tages det ud af køleskabet og op af marinaden. Krydr kødet på alle sider med en blanding af krydderierne.
Step 3
Læg kødet på grillen og tilbered det i 30 til 40 minutter. Vend kødet af og til, afhængigt af hvor gennemstegt det skal være. Lad det tilberedte kød hvile i 10 minutter eller længere efter tilberedningen. Skær det derefter i tynde skiver.
Step 4
1 syltet drueagurk – 8 små skiver lyst brød – 2 spsk. sennep – 100 g sauerkraut (surkål) – 1 tsk. honning
Steg sauerkraut med sennep og honning. Server kødet sammen med den stegte sauerkraut og skiveskåret drueagurk på et stykke brød smurt med sennep.
Opskrifts-ID: 1237
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide