Hirseboller i krydret karrysauce
Overrask dine gæster med vegetariske hirseboller i krydret karrysauce. Selv den mest inkarnerede kødelsker vil bede om en portion mere...
Fremgangsmåde
Step 1
Kom hirsen i en gryde med 220 ml vand, og lad den koge ved svag varme i 12 minutter under låg. I mellemtiden hakkes persille og basilikum.
Step 2
Bland den varme hirse med tørrede tomater og urter, og lad det køle af.
Step 3
Hak løg og chili, og steg det i olie med karrypastaen. Tilsæt tomatpuré, og lad det simre i 10 minutter. Rør kokosmælk og Ponzu citrus soy sauce i.
Step 4
Form små boller med hirseblandingen, og server med karrysauce, mens retten er varm.
Opskrifts-ID: 877
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide