Laksefrittata
Nyd en variation af den traditionelle spanske tortillaomelet med denne blanding af saftig laks, gyldne kartofler og friske asparges. Retten er perfekt som snack undervejs.
Fremgangsmåde
Step 1
4 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. peber – 60 g kogte kartofler – ¼ bundt grønne asparges – 150 g bagt laks
Pisk æggene sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt og peber med en gaffel. Bland med de skiveskårne kartofler, hakket asparges og laksetern.
Step 2
1 spsk. olivenolie – 1 spsk. persille – 20 g rucolasalat
Opvarm olivenolie på en stegepande. Tilsæt æggene og de andre ingredienser og steg det hele under låg, indtil æggene er stivnet. Pynt med persille og server retten oven på rucolasalat.
Opskrifts-ID: 1317
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide