Kraftigt krydret pie med kastanje-svampefyld
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200°C (varmluftsovn 180°C/gas trin 6).
Step 2
Varm smør og olie op på en stegepande, og svits skalotteløgene i fedtstoffet, til de er let brune. Tilsæt svampene, og steg videre i 4-5 minutter. Tilsæt kastanjer, timian, laurbærblade, rødvin og tilstrækkeligt meget grøntsagsbouillon til at dække grøntsagerne. Bring det hele i kog, og lad blandingen småkoge i 20-30 minutter, så væsken koger lidt ind. Rør sennep, sojasauce og persille i, og smag til med sort peber. Lad blandingen koge videre i ca. 5 minutter.
Step 3
Fyld halvdelen af blandingen i et ildfast fad med en stor ske. Drys med tyttebærrene, og kom resten af kastanje-champignonblandingen ovenpå med en stor ske.
Step 4
Drys mel på køkkenbordet, rul butterdejen ud, og læg den oven på fyldet. Pensl dejen med det piskede æg. Rids tre små revner i dejen, og bag det hele i ovnen i ca. 25 minutter eller indtil dejen er gylden.
Opskrifts-ID: 120
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide