Kimchi gryderet med sojamælk
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Skær svinekødet i små stykker.
Step 2
Skyl kinakålen, skær den nederste del af bladene i ca. 2 cm brede strimler og den øverste del i ca. 4-5 cm brede strimler.
Step 3
Skyl pak choien, skær de nederste dele i 4 lige store stykker og de øverste stykker i en længde på ca. 5 cm.
Step 4
Tilbered champignonerne.
Step 5
Skær tofuen i 3-4 cm tern.
Step 6
Varm en pande op, tilsæt sesamolie (eller vegetabilsk olie), og steg svinekødet i den. Når svinekødet skifter farve, tilsættes kinakål, pak choi og svampe, og disse steges nu.
Step 7
Hæld 200 ml vand, sake og Kikkoman Kimchi Chilisauce ved og lad det koge videre.
Step 8
Tilsæt tofuen, og varm den op ved middelvarme. Tilsæt sojamælken og Gochujangen (eller misoen), men bring det ikke i kog.
Step 9
Skær forårsløget i ringe, skyl, tilsæt og server.
Tip:
Serveres med udon- eller ramen-nudler afhængig af smag
Opskrifts-ID: 1022
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide