Pandekager med grøntsagsfyld

Samlet tid 35 min.

Ingredienser

4 Portioner
80 g
spidskål
20 g
porre
100 g
champignon
2 
løg
1 stk.
ingefær (ca. 1 cm)
1 tsk.
hønsebouillon (instant)
2 spsk.
sukker
1 nip
kartoffelmel
1 
æg
280 ml
mælk
80 g
mel
2 tsk.
bagepulver
3 spsk.
planteolie
1 tsk.
smør
Næringsindhold: 1078 kJ  /  257 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Rens og skyl spidskålen og porren, og skær kålen i strimler. Rens svampene, pil løgene, og hak begge dele samt porren groft. Skræl ingefæren, og hak den fint. Rør hønsebouillon, sojasauce, ½ tsk. sukker, kartoffelmel og 3 spsk. vand sammen til en krydderiblanding.

Step 2

Pandekagedej: Pisk æg, mælk og sukker sammen. Bland mel og bagepulver sammen, og tilsæt det under omrøring. Varm 2 spsk. olie op på en pande, og sauter løg, porre og ingefær let i ca. 3 minutter. Tilsæt svampene og kålen, og lad det hele sautere videre i ca. 3 minutter. Tilsæt krydderiblandingen, og lad den koge kort op. Hold fyldet varmt.

Step 3

Bag pandekagerne portionsvis i resten af olien og smørret, og fordel grøntsagerne derpå. Rul eller klap pandekagerne sammen, anret dem på tallerkener, og pynt evt. med køkkenurter inden servering.

Opskrifts-ID: 627

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Rens og skyl spidskålen og porren, og skær kålen i strimler. Rens svampene, pil løgene, og hak begge dele samt porren groft. Skræl ingefæren, og hak den fint. Rør hønsebouillon, sojasauce, ½ tsk. sukker, kartoffelmel og 3 spsk. vand sammen til en krydderiblanding.

Pandekagedej: Pisk æg, mælk og sukker sammen. Bland mel og bagepulver sammen, og tilsæt det under omrøring. Varm 2 spsk. olie op på en pande, og sauter løg, porre og ingefær let i ca. 3 minutter. Tilsæt svampene og kålen, og lad det hele sautere videre i ca. 3 minutter. Tilsæt krydderiblandingen, og lad den koge kort op. Hold fyldet varmt.

Bag pandekagerne portionsvis i resten af olien og smørret, og fordel grøntsagerne derpå. Rul eller klap pandekagerne sammen, anret dem på tallerkener, og pynt evt. med køkkenurter inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.