Pandekager med grøntsagsfyld
Fremgangsmåde
Step 1
Rens og skyl spidskålen og porren, og skær kålen i strimler. Rens svampene, pil løgene, og hak begge dele samt porren groft. Skræl ingefæren, og hak den fint. Rør hønsebouillon, sojasauce, ½ tsk. sukker, kartoffelmel og 3 spsk. vand sammen til en krydderiblanding.
Step 2
Pandekagedej: Pisk æg, mælk og sukker sammen. Bland mel og bagepulver sammen, og tilsæt det under omrøring. Varm 2 spsk. olie op på en pande, og sauter løg, porre og ingefær let i ca. 3 minutter. Tilsæt svampene og kålen, og lad det hele sautere videre i ca. 3 minutter. Tilsæt krydderiblandingen, og lad den koge kort op. Hold fyldet varmt.
Step 3
Bag pandekagerne portionsvis i resten af olien og smørret, og fordel grøntsagerne derpå. Rul eller klap pandekagerne sammen, anret dem på tallerkener, og pynt evt. med køkkenurter inden servering.
Opskrifts-ID: 627
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide