

Koreansk æggesandwich – bulgogi style
Denne trend fra Korea gør sit indtog på mere end blot morgenmadsborde. Den kombinerer scrambled eggs, let og sød brioche, premium oksekød og smagfuld ost med et krydret pift.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1

200 g oksefilet – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – 1 spsk. ristede sesamfrø – 1 spsk. planteolie
Dup oksefileten tør, og skær den i tynde strimler. Bland med 3 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning, og lad kødet marinere i ca. 10 minutter. Steg kødet på varm olie i en stor slip-let pande i 2-3 minutter, og bland det derefter med de ristede sesamfrø.
Step 2

2 spsk. let mayonnaise – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – 2 skiver brioche eller mælkebrød (tyktskåret, 6–8 cm) – 4 blade grøn salat (e.g. lollo bionda, romainesalat eller iceberg)
Bland mayonnaise med 1 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning. Skær brioche eller brød næsten helt over, og fordel 2/3 af saucen i et tyndt lag . Skyl og dup salaten tør.
Step 3

4 æg – 2 spsk. hytteost – ½ tsk. brun farin – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – Friskmalet peber – 1 tsk. planteolie
Pisk æggene med hytteost, brun farin og 1 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning, indtil blandingen er lys og skummende. Smag til med peber, og steg det i varm olie på en slip-let pande, indtil æggene er luftige.
Step 4

2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 2 skiver ost (f.eks. cheddar)
Bland Kikkoman ristet sesamolie med Kikkoman kimchi chilisauce til en dressing. Fyld brødet med salat, oksekød, æg og ost.
Step 5

Hvis du ønsker det, kan den ene halvdel af sandwichene rulles sammen med bagepapir. Pynt med den resterende sauce, dryp med dressingen, og server retten.
Tip:
Denne sandwich smager godt med friskgrillet laksefilet eller rejer i stedet for oksekød.
Opskrifts-ID: 1542
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g oksefilet – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – 1 spsk. ristede sesamfrø – 1 spsk. planteolie
Dup oksefileten tør, og skær den i tynde strimler. Bland med 3 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning, og lad kødet marinere i ca. 10 minutter. Steg kødet på varm olie i en stor slip-let pande i 2-3 minutter, og bland det derefter med de ristede sesamfrø.

2 spsk. let mayonnaise – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – 2 skiver brioche eller mælkebrød (tyktskåret, 6–8 cm) – 4 blade grøn salat (e.g. lollo bionda, romainesalat eller iceberg)
Bland mayonnaise med 1 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning. Skær brioche eller brød næsten helt over, og fordel 2/3 af saucen i et tyndt lag . Skyl og dup salaten tør.

4 æg – 2 spsk. hytteost – ½ tsk. brun farin – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – Friskmalet peber – 1 tsk. planteolie
Pisk æggene med hytteost, brun farin og 1 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning, indtil blandingen er lys og skummende. Smag til med peber, og steg det i varm olie på en slip-let pande, indtil æggene er luftige.

2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 2 skiver ost (f.eks. cheddar)
Bland Kikkoman ristet sesamolie med Kikkoman kimchi chilisauce til en dressing. Fyld brødet med salat, oksekød, æg og ost.

Hvis du ønsker det, kan den ene halvdel af sandwichene rulles sammen med bagepapir. Pynt med den resterende sauce, dryp med dressingen, og server retten.
Sådan ser dit nyhedsbrev ud
Uanset om du allerede er Kikkoman-fan eller først lige har lært os at kende, så sikrer vores nyhedsbrev, at du altid er opdateret i forhold til spændende madtrends eller vores seneste produkter. Og så får du selvfølgelig utallige lækre opskrifter med nemme trin-for-trin beskrivelser.
Bare se her!
FAQs
Hvor ofte vil jeg modtage jeres nyhedsbrev?
Vi sender vores nyhedsbrev med opskrifter og lækre ideer til madlavningen ugentligt. Så du kan se frem til ny inspiration hver eneste uge! Et yderligere nyhedsbrev, der omhandler vores produkter, konkurrencer med fantastiske præmier og spændende madtrends, sendes ud højst en gang om måneden.
Hvorfor modtager jeg ikke det nyhedsbrev, jeg har tilmeldt mig til?
Venligst tjek, at du har klikket på det link, vi har sendt per e-mail. Denne dobbelte godkendelsesproces er nødvendig for at aktivere fremsendelsen af nyhedsbrevet. Eller måske er vores e-mail landet i dit spamfilter?
Hvordan kan jeg afmelde nyhedsbrevet?
Hvis du ikke længere har lyst til at modtage vores nyhedsbreve, kan du afmelde det til enhver tid. Nederst i vores nyhedsbrev finder du et link, hvor du kan afmelde nyhedsbrevet.
Hvad sker der med mine oplysninger?
Dine oplysninger benyttes udelukkende til at sende det nyhedsbrev, du har tilmeldt dig til, og deles ikke med tredjeparter. Vi gemmer kun de nødvendige oplysninger, f.eks. udelukkende den e-mailadresse, du indtaster. Det er frivilligt at angive sit navn. Oplysninger gemmes af ”Inxmail”, som er en velrenommeret e-mail-marketingsvirksomhed baseret i Tyskland.

























































































































































































![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/2/6/csm_291-recipe-page-teriyaki-sweet-potato-black-bean-and-avocado-burrito-bowl__desktop_01_15432946e5.webp)








































![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/0/2/csm_455-recipe-page-Prawns-in-chilli-sauce_9f3883551c.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/8/6/csm_156-sweet-potato-steaks-on-colourful-vegetable-strips-with-avocado-cream_desktop_735ea128ca.webp)












































![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/9/a/csm_390-crispy-chicken-drumsticks-with-spring-onion-sauce_desktop_6bbe835f46.webp)






![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/b/a/csm_215-recipe-page-chicken-chips_desktop_07872e1816.webp)


















![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/e/d/csm_276_Fiery_vegetarian_Quorn_spaghetti_Desktop_Header_8916da0c71.webp)






























![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/a/7/csm_410-recipe-page-King-Prawns-in-Spicy-Soy-Sauce_desktop_7afb1beb80.webp)








![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/2/c/csm_13-recipe-page-salmon-spaghetti-al-cartoccio-new_desktop_9fcd80af75.webp)





























































































