Koreansk æggesandwich – bulgogi style
Koreansk æggesandwich – bulgogi style

Koreansk æggesandwich – bulgogi style

4,7 27 Bedømmelse
Samlet tid 20 min.
12 min. Arbejdstid
8 min. Tilberedningstid
10 min. Marineringstid

Denne trend fra Korea gør sit indtog på mere end blot morgenmadsborde. Den kombinerer scrambled eggs, let og sød brioche, premium oksekød og smagfuld ost med et krydret pift.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
oksefilet
4 tsk.
planteolie
1 spsk.
ristede sesamfrø
2 spsk.
let mayonnaise
2 
skiver brioche eller mælkebrød (tykt skåret, 6–8 cm)
4 
blade grøn salat (f.eks. lollo bionda, romainesalat eller iceberg)
4 
æg
2 spsk.
hytteost
 ½ tsk.
brun farin
Friskmalet peber
2 
skiver ost (f.eks. cheddar)
Næringsindhold:3.265 kJ / 781 kcal
42,7 gFedt
53,9 gProtein
43 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

200 g oksefilet – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning1 spsk. ristede sesamfrø – 1 spsk. planteolie

Dup oksefileten tør, og skær den i tynde strimler. Bland med 3 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning, og lad kødet marinere i ca. 10 minutter. Steg kødet på varm olie i en stor slip-let pande i 2-3 minutter, og bland det derefter med de ristede sesamfrø.

Step 2

2 spsk. let mayonnaise – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning2  skiver brioche eller mælkebrød (tyktskåret, 6–8 cm) – 4  blade grøn salat (e.g. lollo bionda, romainesalat eller iceberg)

Bland mayonnaise med 1 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning. Skær brioche eller brød næsten helt over, og fordel 2/3 af saucen i et tyndt lag . Skyl og dup salaten tør.

Step 3

4  æg – 2 spsk. hytteost –  ½ tsk. brun farin – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – Friskmalet peber – 1 tsk. planteolie

Pisk æggene med hytteost, brun farin og 1 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning, indtil blandingen er lys og skummende. Smag til med peber, og steg det i varm olie på en slip-let pande, indtil æggene er luftige.

Step 4

2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2  skiver ost (f.eks. cheddar)

Bland Kikkoman ristet sesamolie med Kikkoman kimchi chilisauce til en dressing. Fyld brødet med salat, oksekød, æg og ost.

Step 5

Hvis du ønsker det, kan den ene halvdel af sandwichene rulles sammen med bagepapir. Pynt med den resterende sauce, dryp med dressingen, og server retten.

Tip:

Denne sandwich smager godt med friskgrillet laksefilet eller rejer i stedet for oksekød.

Opskrifts-ID: 1542

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g oksefilet – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning1 spsk. ristede sesamfrø – 1 spsk. planteolie

Dup oksefileten tør, og skær den i tynde strimler. Bland med 3 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning, og lad kødet marinere i ca. 10 minutter. Steg kødet på varm olie i en stor slip-let pande i 2-3 minutter, og bland det derefter med de ristede sesamfrø.

2 spsk. let mayonnaise – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning2 skiver brioche eller mælkebrød (tyktskåret, 6–8 cm) – 4 blade grøn salat (e.g. lollo bionda, romainesalat eller iceberg)

Bland mayonnaise med 1 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning. Skær brioche eller brød næsten helt over, og fordel 2/3 af saucen i et tyndt lag . Skyl og dup salaten tør.

4 æg – 2 spsk. hytteost – ½ tsk. brun farin – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – Friskmalet peber – 1 tsk. planteolie

Pisk æggene med hytteost, brun farin og 1 spsk. Kikkoman teriyaki bbq-sauce med honning, indtil blandingen er lys og skummende. Smag til med peber, og steg det i varm olie på en slip-let pande, indtil æggene er luftige.

2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 skiver ost (f.eks. cheddar)

Bland Kikkoman ristet sesamolie med Kikkoman kimchi chilisauce til en dressing. Fyld brødet med salat, oksekød, æg og ost.

Hvis du ønsker det, kan den ene halvdel af sandwichene rulles sammen med bagepapir. Pynt med den resterende sauce, dryp med dressingen, og server retten.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.