

Rispapirruller med bagt laks, mango & ris
Disse sprøde sommerruller er friske og byder på mange forskellige teksturer – de er fyldt med laks, mango og agurk og pakket ind i rispapir. De serveres med to dips – en cremet dip og en sesamdip – begge er smagt til med Kikkoman saucer.
Fremgangsmåde
Step 1

50 g basmatiris – 150 g laksefilet – 2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie – 1 spsk. sesamfrø
Kog risen til den er mør, og lad den køle af. Skær laksen i tern, vend den med Kikkoman poke sauce og sesamfrø, og bag den ved 200°C i 10 minutter i en airfryer eller 15 minutter i en ovn.
Step 2

6 ark rispapir – ½ lang agurk – 1 mango
Skær agurk og mango i strimler. Blødgør hvert ark rispapir i vand, indtil det er blødt.
Step 3

1 spsk. sorte sesamfrø
Læg en portion ris, laks, agurk og mango på hvert ark rispapir, og drys med sesamfrø. Fold rispapirrullen fast sammen.
Step 4

150 g crème fraiche – 2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie – 1 tsk. citronsaft
Bland creme fraiche, Kikkoman poke sauce og citronsaft sammen til den første dip.
Step 5

2 spsk. Kikkoman Sesam Sauce – 1 spsk. vand – ½ tsk. stødt sort peber
Bland Kikkoman sesamdressing, vand og sort peber sammen til den anden dip. Server de færdige rispapirruller med både den cremede dip og sesamdippen.
Opskrifts-ID: 1528
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide