Rispapirruller med bagt laks, mango & ris
Rispapirruller med bagt laks, mango & ris

Rispapirruller med bagt laks, mango & ris

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 40 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid
15 min. Afkølingstid

Disse sprøde sommerruller er friske og byder på mange forskellige teksturer – de er fyldt med laks, mango og agurk og pakket ind i rispapir. De serveres med to dips – en cremet dip og en sesamdip – begge er smagt til med Kikkoman saucer.

Ingredienser

2 Portioner

Rispapirruller:

50 g
basmatiris
150 g
laksefilet
1 spsk.
sesamfrø
6 
ark rispapir
 ½ 
lang agurk
1 
mango
1 spsk.
sorte sesamfrø

Dips:

150 g
crème fraiche
1 tsk.
citronsaft
1 spsk.
vand
 ½ tsk.
stødt sort peber
Næringsindhold:2.134 kJ / 510 kcal
32 gFedt
17 gProtein
34 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

50 g basmatiris – 150 g laksefilet – 2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie1 spsk. sesamfrø

Kog risen til den er mør, og lad den køle af. Skær laksen i tern, vend den med Kikkoman poke sauce og sesamfrø, og bag den ved 200°C i 10 minutter i en airfryer eller 15 minutter i en ovn.

Step 2

6  ark rispapir –  ½  lang agurk – 1  mango

Skær agurk og mango i strimler. Blødgør hvert ark rispapir i vand, indtil det er blødt.

Step 3

1 spsk. sorte sesamfrø

Læg en portion ris, laks, agurk og mango på hvert ark rispapir, og drys med sesamfrø. Fold rispapirrullen fast sammen.

Step 4

150 g crème fraiche – 2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie1 tsk. citronsaft

Bland creme fraiche, Kikkoman poke sauce og citronsaft sammen til den første dip.

Step 5

2 spsk. Kikkoman Sesam Sauce1 spsk. vand –  ½ tsk. stødt sort peber

Bland Kikkoman sesamdressing, vand og sort peber sammen til den anden dip. Server de færdige rispapirruller med både den cremede dip og sesamdippen.

Opskrifts-ID: 1528

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

50 g basmatiris – 150 g laksefilet – 2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie1 spsk. sesamfrø

Kog risen til den er mør, og lad den køle af. Skær laksen i tern, vend den med Kikkoman poke sauce og sesamfrø, og bag den ved 200°C i 10 minutter i en airfryer eller 15 minutter i en ovn.

6 ark rispapir – ½ lang agurk – 1 mango

Skær agurk og mango i strimler. Blødgør hvert ark rispapir i vand, indtil det er blødt.

1 spsk. sorte sesamfrø

Læg en portion ris, laks, agurk og mango på hvert ark rispapir, og drys med sesamfrø. Fold rispapirrullen fast sammen.

150 g crème fraiche – 2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie1 tsk. citronsaft

Bland creme fraiche, Kikkoman poke sauce og citronsaft sammen til den første dip.

2 spsk. Kikkoman Sesam Sauce1 spsk. vand – ½ tsk. stødt sort peber

Bland Kikkoman sesamdressing, vand og sort peber sammen til den anden dip. Server de færdige rispapirruller med både den cremede dip og sesamdippen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.