Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi

Vand, Hvidløgspuré (Hvidløg, Salt, Solsikkeolie), Glukosesirup, Salt, Æblesaftkoncentrat, Appelsinsaftkoncentrat, Smagsforstærkere (Mononatriumglutamat, Dinatrium-5’-ribonucleotider), Rød chilipeber (Rød chilipeberpulver, Granuleret rød chilipeber)(2%), Fiskesovs (Ansjos (Fisk), Salt, Sukker), Modificeret stivelse, Ethylalkohol, Farvestoffer (Karamel, Paprika extract), Hydroliseret sojaprotein, Spriteddike, Tørret og røget pulver af bugstribet bonit (Fisk), Glutenfri Sojasauce (Vand, Sojabønner, Salt, Spriteddike), Gærekstrakt, Ingefærpulver, Tangpulver (Ascophyllum nodosum), Fortykningsmiddel (Xanthangummi).
DEN KRYDREDE.
Kimchi er en klassisk grøntsagsret fra Korea. De fermenterede grøntsager giver en helt unik smag, der er salt, krydret og kraftfuld. Det er et perfekt tilbehør til mange forskellige måltider.
Den intense smag af Kikkoman kimchi chilisauce er med til at forvandle en simpel risret til en ren delikatesse, den giver dressinger en krydret note og pifter gryderetter op. Den passer også godt til stegt mad eller nudler. Du kan nemt lave en klassisk mayonnaise til en krydret smagsoplevelse med vores sauce.
Kikkoman kimchi chilisauce er ikke kun en sand fornøjelse for kendere af det asiatiske køkken, men også for dem, der elsker krydret mad.
En hurtig måde at lave din egen kimchi på: Snit 1 kg grøntsager fint, f.eks. kinakål, og rør 150 g Kikkoman kimchi chilisauce i. Lad det hele marinere. Værsgo!