Salatwraps med kalkun og dressing
Salatwraps med kalkun og dressing

Salatwraps med kalkun og dressing

Samlet tid 5 min.
5 min. Arbejdstid

Disse lette salatwraps er fyldt med lækker kalkun og squash samt en enkel dressing af Kikkoman sojasauce og yoghurt, der tilfører dybde og fjerner behovet for ekstra salt. Retten er et friskt twist på en klassisk wrap.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
6 
store salatblade
1 spsk.
planteolie
1 
rødløg, hakke
150 g
hakket kalkun
 ¼ 
squash, i tynde skiver
50 g
cherrytomater

Soja–yoghurt-dressing:

2 spsk.
yoghurt naturel
Næringsindhold:1.759 kJ / 420 kcal
20 gFedt
27 gProtein
24 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 spsk. planteolie – 1  rødløg, hakket – 150 g hakket kalkun – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ¼  squash, i tynde skiver – 6  store salatblade – 50 g cherrytomater

Opvarm planteolien på en pande, og steg halvdelen af det hakkede løg, kalkun, Kikkoman sojasauce og squash i 5 minutter, indtil væden er fordampet. Anret kalkun-squash-fyldet på salatbladene. Skær cherrytomaterne i halve, og anret dem med det resterende løg ovenpå.

Step 2

2 spsk. yoghurt naturel –  ½ tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce til en simpel dressing. Dryp soja-yoghurt-dressingen over fyldet, og pak de færdige wraps i en madkasse.

Tip:

Du kan erstatte salaten med en tortilla, hvis du ønsker det. Dressingen smager også lækkert med grillede grøntsager eller som en hurtig salatdressing.

Opskrifts-ID: 1573

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 spsk. planteolie – 1 rødløg, hakket – 150 g hakket kalkun – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ¼ squash, i tynde skiver – 6 store salatblade – 50 g cherrytomater

Opvarm planteolien på en pande, og steg halvdelen af det hakkede løg, kalkun, Kikkoman sojasauce og squash i 5 minutter, indtil væden er fordampet. Anret kalkun-squash-fyldet på salatbladene. Skær cherrytomaterne i halve, og anret dem med det resterende løg ovenpå.

2 spsk. yoghurt naturel – ½ tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce til en simpel dressing. Dryp soja-yoghurt-dressingen over fyldet, og pak de færdige wraps i en madkasse.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.