

Salatwraps med kalkun og dressing
Disse lette salatwraps er fyldt med lækker kalkun og squash samt en enkel dressing af Kikkoman sojasauce og yoghurt, der tilfører dybde og fjerner behovet for ekstra salt. Retten er et friskt twist på en klassisk wrap.
Fremgangsmåde
Step 1

1 spsk. planteolie – 1 rødløg, hakket – 150 g hakket kalkun – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ¼ squash, i tynde skiver – 6 store salatblade – 50 g cherrytomater
Opvarm planteolien på en pande, og steg halvdelen af det hakkede løg, kalkun, Kikkoman sojasauce og squash i 5 minutter, indtil væden er fordampet. Anret kalkun-squash-fyldet på salatbladene. Skær cherrytomaterne i halve, og anret dem med det resterende løg ovenpå.
Step 2

2 spsk. yoghurt naturel – ½ tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce til en simpel dressing. Dryp soja-yoghurt-dressingen over fyldet, og pak de færdige wraps i en madkasse.
Tip:
Du kan erstatte salaten med en tortilla, hvis du ønsker det. Dressingen smager også lækkert med grillede grøntsager eller som en hurtig salatdressing.
Opskrifts-ID: 1573
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































