

Asiatisk omelet med wokstegte grøntsager
En krydret omelet fyldt med wokstegte grøntsager, smagt til med Kikkoman sojasauce og koriander – farverig, mættende og klar på få minutter. Den perfekte måde at bruge grøntsagsrester på.
Fremgangsmåde
Step 1

1 løg – 1 gulerod – 1 rød peberfrugt – ½ broccoli – 1 spsk. planteolie – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Hak løget fint, riv guleroden groft, skær den røde peberfrugt i tern, og bryd broccolien i mindre buketter. Steg grøntsagerne i olie i en wok ved høj varme i 1 minut. Tilsæt Kikkoman sojasauce, og steg det hele i yderligere 2 minutter. Lad grøntsagerne køle af.
Step 2

4 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. hakket koriander – 1 spsk. smør
Slå 2 æg ud i hver sin skål. Tilsæt ½ spsk. Kikkoman sojasauce og ½ spsk. hakket koriander til hver skål, og pisk det hele godt sammen. Smelt smør på en pande, og steg omeletterne af de sammenrørte æggeblandinger. Læg dem på en tallerken, fyld med grøntsagsfyldet, rul dem sammen som en tortillawrap, og server de fyldte omeletter.
Tip
Hvis du ønsker en mere luftig og mættende omelet, tilsæt et stænk mælk og en smule hvedemel til æggene, før de tilberedes.
Opskrifts-ID: 1563
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































