Asiatisk omelet med wokstegte grøntsager
Asiatisk omelet med wokstegte grøntsager

Asiatisk omelet med wokstegte grøntsager

Samlet tid 20 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

En krydret omelet fyldt med wokstegte grøntsager, smagt til med Kikkoman sojasauce og koriander – farverig, mættende og klar på få minutter. Den perfekte måde at bruge grøntsagsrester på.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
1 
løg
1 
gulerod
1 
rød peberfrugt
 ½ 
broccoli
1 spsk.
planteolie
4 
æg
1 spsk.
hakket koriander
1 spsk.
smør
Næringsindhold:1.926 kJ / 460 kcal
30 gFedt
24 gProtein
22 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1  løg – 1  gulerod – 1  rød peberfrugt –  ½  broccoli – 1 spsk. planteolie –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Hak løget fint, riv guleroden groft, skær den røde peberfrugt i tern, og bryd broccolien i mindre buketter. Steg grøntsagerne i olie i en wok ved høj varme i 1 minut. Tilsæt Kikkoman sojasauce, og steg det hele i yderligere 2 minutter. Lad grøntsagerne køle af.

Step 2

4  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. hakket koriander – 1 spsk. smør

Slå 2 æg ud i hver sin skål. Tilsæt ½ spsk. Kikkoman sojasauce og ½ spsk. hakket koriander til hver skål, og pisk det hele godt sammen. Smelt smør på en pande, og steg omeletterne af de sammenrørte æggeblandinger. Læg dem på en tallerken, fyld med grøntsagsfyldet, rul dem sammen som en tortillawrap, og server de fyldte omeletter.

Tip

Hvis du ønsker en mere luftig og mættende omelet, tilsæt et stænk mælk og en smule hvedemel til æggene, før de tilberedes.

Opskrifts-ID: 1563

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 løg – 1 gulerod – 1 rød peberfrugt – ½ broccoli – 1 spsk. planteolie – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Hak løget fint, riv guleroden groft, skær den røde peberfrugt i tern, og bryd broccolien i mindre buketter. Steg grøntsagerne i olie i en wok ved høj varme i 1 minut. Tilsæt Kikkoman sojasauce, og steg det hele i yderligere 2 minutter. Lad grøntsagerne køle af.

4 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. hakket koriander – 1 spsk. smør

Slå 2 æg ud i hver sin skål. Tilsæt ½ spsk. Kikkoman sojasauce og ½ spsk. hakket koriander til hver skål, og pisk det hele godt sammen. Smelt smør på en pande, og steg omeletterne af de sammenrørte æggeblandinger. Læg dem på en tallerken, fyld med grøntsagsfyldet, rul dem sammen som en tortillawrap, og server de fyldte omeletter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.