

Quesadilla med oksekød og svampe
En hurtig og dybt tilfredsstillende ret med en sprød quesadilla fyldt med saftigt oksekød, svampe og smeltet ost. Den krydrede tomatsauce med Kikkoman sojasauce sørger for en dybde i smagen og binder hele retten sammen.
Fremgangsmåde
Step 1

200 g hakkede tomater på dåse – 1 fed hvidløg, hakket – ½ rød chili, hakket – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 3 spsk. sukker – 3 spsk. riseddike
Blend de hakkede tomater, hvidløg, rød chili og Kikkoman sojasauce sammen. Hæld blandingen i en lille gryde. Tilsæt sukker og eddike og lad det hele derefter simre på lavt blus under omrøring, indtil saucen begynder at tykne.
Step 2

1 spsk. planteolie – ½ løg, hakket – 100 g svampe – 150 g hakket oksekød – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 g hakket koriander – 50 g revet ost (f.eks. cheddar)
Skær svampene i tynde skiver. Opvarm olien på en pande og steg det hakkede løg i 1-2 minutter. Tilsæt svampene og steg i yderligere 3 minutter. Rør det hakkede kød og Kikkoman sojasauce i, og steg det hele, indtil kødet begynder at brune. Tilsæt hakket koriander og 50 g af den revne ost. Bland alt godt sammen, og stil det til side.
Step 3

2 tortillas – 50 g revet ost (f.eks. cheddar)
Læg en tortilla på en tør pande. Fordel fyldet på den ene halvdel, drys med 50 g revet ost, og fold den anden halvdel ovenpå – eller, hvis du bruger to, læg den anden tortilla ovenpå. Steg tortillaen på begge sider, indtil den er gylden og sprød. Server den med den krydrede tomatsauce.
Tip
Den krydrede tomatsauce kan tilberedes i forvejen og fungerer også godt med de andre opskrifter i denne opskriftssamling. Så snart tortillaen er færdigtilberedt, kan den skæres i stykker og serveres lun, enten som snack eller fingerfood.
Opskrifts-ID: 1569
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































