

Torsketærte med søde kartofler
Denne enkle tærte er lavet på en bund af søde kartofler og er fyldt med grønkål, torsk og ost. Kikkoman sojasauce med mindre salt sørger for dybde i det cremede fyld. Retten er nem at forberede og smager lige så godt kold næste dag.
Fremgangsmåde
Step 1

1 sød kartoffel – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie
Skræl den søde kartoffel og skær den i tynde skiver. Dryp med Kikkoman sojasauce med mindre salt og Kikkoman sesamolie, og vend det hele sammen. Læg de tynde skiver i et tæt, overlappende mønster i bunden af tærteformen. Forbag bunden i 15 minutter ved 190°C.
Step 2

100 g grønkål – 1 fed hvidløg, hakket – ½ spsk. smør – 4 æg – 4 spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 spsk. hård ost, revet
Steg det hakkede hvidløg og grønkål i smørret. Pisk yoghurt sammen med æggene og Kikkoman sojasauce med mindre salt i en skål. Tilsæt den stegte grønkål og den revne ost. Rør det godt sammen, og hæld det over bunden af søde kartofler
Step 3

150 g torskefilet – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt
Skær torskefileten i mindre stykker, og læg dem ovenpå fyldet. Dryp med en smule Kikkoman sojasauce med mindre salt. Bag tærten ved 180°C i 25 minutter. Skær den i 4 stykker, og server 2 stykker per portion.
Tip
Du kan forberede bunden af søde kartofler dagen forinden og opbevare den i køleskabet. Du kan bruge spinat eller rucola i stedet for grønkål.
Opskrifts-ID: 1558
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




































































