Torsketærte med søde kartofler
Torsketærte med søde kartofler

Torsketærte med søde kartofler

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 55 min.
10 min. Tilberedningstid
45 min. Tilberedningstid

Denne enkle tærte er lavet på en bund af søde kartofler og er fyldt med grønkål, torsk og ost. Kikkoman sojasauce med mindre salt sørger for dybde i det cremede fyld. Retten er nem at forberede og smager lige så godt kold næste dag.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
1 
sød kartoffel
100 g
grønkål
1 
fed hvidløg, hakket
 ½ spsk.
smør
4 
æg
4 spsk.
yoghurt
2 spsk.
hård ost, revet
150 g
torskefilet
Næringsindhold:2.073 kJ / 495 kcal
28 gFedt
30 gProtein
35 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1  sød kartoffel –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Skræl den søde kartoffel og skær den i tynde skiver. Dryp med Kikkoman sojasauce med mindre salt og Kikkoman sesamolie, og vend det hele sammen. Læg de tynde skiver i et tæt, overlappende mønster i bunden af tærteformen. Forbag bunden i 15 minutter ved 190°C.

Step 2

100 g grønkål – 1  fed hvidløg, hakket –  ½ spsk. smør – 4  æg – 4 spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 spsk. hård ost, revet

Steg det hakkede hvidløg og grønkål i smørret. Pisk yoghurt sammen med æggene og Kikkoman sojasauce med mindre salt i en skål. Tilsæt den stegte grønkål og den revne ost. Rør det godt sammen, og hæld det over bunden af søde kartofler

Step 3

150 g torskefilet – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Skær torskefileten i mindre stykker, og læg dem ovenpå fyldet. Dryp med en smule Kikkoman sojasauce med mindre salt. Bag tærten ved 180°C i 25 minutter. Skær den i 4 stykker, og server 2 stykker per portion.

Tip

Du kan forberede bunden af søde kartofler dagen forinden og opbevare den i køleskabet. Du kan bruge spinat eller rucola i stedet for grønkål.

Opskrifts-ID: 1558

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 sød kartoffel – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Skræl den søde kartoffel og skær den i tynde skiver. Dryp med Kikkoman sojasauce med mindre salt og Kikkoman sesamolie, og vend det hele sammen. Læg de tynde skiver i et tæt, overlappende mønster i bunden af tærteformen. Forbag bunden i 15 minutter ved 190°C.

100 g grønkål – 1 fed hvidløg, hakket – ½ spsk. smør – 4 æg – 4 spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 spsk. hård ost, revet

Steg det hakkede hvidløg og grønkål i smørret. Pisk yoghurt sammen med æggene og Kikkoman sojasauce med mindre salt i en skål. Tilsæt den stegte grønkål og den revne ost. Rør det godt sammen, og hæld det over bunden af søde kartofler

150 g torskefilet – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Skær torskefileten i mindre stykker, og læg dem ovenpå fyldet. Dryp med en smule Kikkoman sojasauce med mindre salt. Bag tærten ved 180°C i 25 minutter. Skær den i 4 stykker, og server 2 stykker per portion.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.