Asiatisk suppe med kylling, gulerod & æg
Asiatisk suppe med kylling, gulerod & æg

Asiatisk suppe med kylling, gulerod & æg

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 30 min.
10 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

En let, varmende suppe med ingefær, hvidløg og Kikkoman sojasauce. Mør kylling og delikate æggebånd skaber et nærende grundlag, og retten afbalanceres af friske grøntsager. Den er hurtig at tilberede og smager af hjemmelavet asiatisk mad.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
1 spsk.
planteolie
 ½ 
løg
 ½ 
rød chili, finthakket
1 
fed hvidløg, finthakket
 ½ tsk.
revet ingefær
1 
gulerod
1 
rød peberfrugt
150 g
kyllingebrystfilet
600 ml
hønsebouillon eller vand
1 
æg
2 ½ spsk.
hvedemel
Næringsindhold:1.800 kJ / 430 kcal
14 gFedt
28 gProtein
42 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 spsk. planteolie –  ½  løg –  ½  rød chili, finthakket – 1  fed hvidløg, finthakket –  ½ tsk. revet ingefær – 150 g kyllingebrystfilet – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Hak løget og steg både løg, chili, hvidløg og ingefær i planteolien. Tilsæt kyllingebryst i skiver og Kikkoman sojasauce, og steg det hele i 2 minutter under konstant omrøring.

Step 2

1  gulerod – 1  rød peberfrugt – 600 ml hønsebouillon eller vand

Tilsæt den hakkede gulerod og røde peberfrugt, og steg i yderligere 1 minut. Hæld derefter den varme bouillon eller det varme vand i, og lad retten simre ved lav varme i 15 minutter.

Step 3

1  æg – 2 ½ spsk. hvedemel –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Pisk æg, mel og Kikkoman sojasauce sammen i en lille skål. Hæld langsomt blandingen i den simrende suppe i en tynd stråle under konstant omrøring. Bring suppen i kog, og server den.

Tip

Du kan bruge risnudler eller udon i stedet for blandingen af æg og hvedemel, hvis du ønsker en mere mættende suppe. Et stænk af Kikkoman sesamolie lige inden servering fremhæver suppens smag.

Opskrifts-ID: 1562

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 spsk. planteolie – ½ løg – ½ rød chili, finthakket – 1 fed hvidløg, finthakket – ½ tsk. revet ingefær – 150 g kyllingebrystfilet – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Hak løget og steg både løg, chili, hvidløg og ingefær i planteolien. Tilsæt kyllingebryst i skiver og Kikkoman sojasauce, og steg det hele i 2 minutter under konstant omrøring.

1 gulerod – 1 rød peberfrugt – 600 ml hønsebouillon eller vand

Tilsæt den hakkede gulerod og røde peberfrugt, og steg i yderligere 1 minut. Hæld derefter den varme bouillon eller det varme vand i, og lad retten simre ved lav varme i 15 minutter.

1 æg – 2 ½ spsk. hvedemel – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Pisk æg, mel og Kikkoman sojasauce sammen i en lille skål. Hæld langsomt blandingen i den simrende suppe i en tynd stråle under konstant omrøring. Bring suppen i kog, og server den.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.