

Asiatisk suppe med kylling, gulerod & æg
En let, varmende suppe med ingefær, hvidløg og Kikkoman sojasauce. Mør kylling og delikate æggebånd skaber et nærende grundlag, og retten afbalanceres af friske grøntsager. Den er hurtig at tilberede og smager af hjemmelavet asiatisk mad.
Fremgangsmåde
Step 1

1 spsk. planteolie – ½ løg – ½ rød chili, finthakket – 1 fed hvidløg, finthakket – ½ tsk. revet ingefær – 150 g kyllingebrystfilet – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Hak løget og steg både løg, chili, hvidløg og ingefær i planteolien. Tilsæt kyllingebryst i skiver og Kikkoman sojasauce, og steg det hele i 2 minutter under konstant omrøring.
Step 2

1 gulerod – 1 rød peberfrugt – 600 ml hønsebouillon eller vand
Tilsæt den hakkede gulerod og røde peberfrugt, og steg i yderligere 1 minut. Hæld derefter den varme bouillon eller det varme vand i, og lad retten simre ved lav varme i 15 minutter.
Step 3

1 æg – 2 ½ spsk. hvedemel – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Pisk æg, mel og Kikkoman sojasauce sammen i en lille skål. Hæld langsomt blandingen i den simrende suppe i en tynd stråle under konstant omrøring. Bring suppen i kog, og server den.
Tip
Du kan bruge risnudler eller udon i stedet for blandingen af æg og hvedemel, hvis du ønsker en mere mættende suppe. Et stænk af Kikkoman sesamolie lige inden servering fremhæver suppens smag.
Opskrifts-ID: 1562
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































