

Pastasalat med oksekød og svampe
En farverig pastasalat med sprøde grøntsager og oksekød stegt i Kikkoman sojasauce. En cremet dressing af ketchup og mayo med sojasauce beriger smagen, og de ristede peanuts sørger for knas og kontrast.
Fremgangsmåde
Step 1

1 spsk. planteolie – 200 g hakket oksekød – 100 g svampe i skiver – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Varm olien på en pande, og steg det hakkede kød under konstant omrøring, indtil al væden er fordampet. Tilsæt svampe i skiver og Kikkoman sojasauce, og steg det hele i yderligere 2 minutter. Lad blandingen derefter køle af.
Step 2

½ rød peberfrugt – ½ løg – 200 g penne pasta – 200 g majs på dåse
Kog penne i henhold til pakkens anvisninger. Skær peberfrugt og løg i tern. Læg de kogte penne i en stor skål. Tilsæt grøntsagerne, de drænede majskorn og den afkølede oksekødsblanding med svampe.
Step 3

1 spsk. mayonnaise – 1 spsk. ketchup – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. ristede peanuts – 1 spsk. forårsløg, hakket
Salaten smager endnu bedre efter et par timer på køl, og den er perfekt som madpakke. Du kan tilsætte rucola eller anden salat for at give pastasalaten et frisk pift.
Tip
Salaten smager endnu bedre efter et par timer på køl, og den er perfekt som madpakke. Du kan tilsætte rucola eller anden salat for at give pastasalaten et frisk pift.
Opskrifts-ID: 1566
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































