

Salat med grillede grøntsager og camembert
Grillet squash og aubergine, cremet camembert og ristede valnødder. Alt samles i en salat med en krydret dressing lavet på Kikkoman sojasauce.
Fremgangsmåde
Step 1

300 g squash – 200 g aubergine – 100 g rødløg – 4 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. frisk timian, hakket
Skær squashen i skiver, auberginen i halve skiver, og adskil løgringene fra hinanden. Vend grøntsagerne i olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg og timian. Grill det hele på en grillpande i 5 minutter på hver side, og lad dem køle af.
Step 2

100 g camembert – 40 g valnødder
Skær camemberten i trekanter. Rist valnødderne og hak dem groft.
Step 3

4 håndfuld rucola
Fordel rucolasalaten i en madkasse. Tilsæt de grillede grøntsager med deres marinade samt camembert, og drys med valnødderne.
Tip
Du kan også tilberede grøntsagerne på en traditionel trækulsgrill, en elektrisk grill eller i en ovn med grillfunktion.
Opskrifts-ID: 1547
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide


































































