Salat med grillede grøntsager og camembert
Salat med grillede grøntsager og camembert

Salat med grillede grøntsager og camembert

5 9 Bedømmelse
Samlet tid 20 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Grillet squash og aubergine, cremet camembert og ristede valnødder. Alt samles i en salat med en krydret dressing lavet på Kikkoman sojasauce.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
squash
200 g
aubergine
100 g
rødløg
4 spsk.
olivenolie
1 
fed hvidløg, finthakket
1 tsk.
frisk timian, hakket
100 g
camembert
40 g
valnødder
4 håndfuld
rucola
Næringsindhold:2.293 kJ / 548 kcal
46 gFedt
18 gProtein
21 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g squash – 200 g aubergine – 100 g rødløg – 4 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1  fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. frisk timian, hakket

Skær squashen i skiver, auberginen i halve skiver, og adskil løgringene fra hinanden. Vend grøntsagerne i olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg og timian. Grill det hele på en grillpande i 5 minutter på hver side, og lad dem køle af.

Step 2

100 g camembert – 40 g valnødder

Skær camemberten i trekanter. Rist valnødderne og hak dem groft.

Step 3

4 håndfuld rucola

Fordel rucolasalaten i en madkasse. Tilsæt de grillede grøntsager med deres marinade samt camembert, og drys med valnødderne.

Tip

Du kan også tilberede grøntsagerne på en traditionel trækulsgrill, en elektrisk grill eller i en ovn med grillfunktion.

Opskrifts-ID: 1547

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g squash – 200 g aubergine – 100 g rødløg – 4 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. frisk timian, hakket

Skær squashen i skiver, auberginen i halve skiver, og adskil løgringene fra hinanden. Vend grøntsagerne i olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg og timian. Grill det hele på en grillpande i 5 minutter på hver side, og lad dem køle af.

100 g camembert – 40 g valnødder

Skær camemberten i trekanter. Rist valnødderne og hak dem groft.

4 håndfuld rucola

Fordel rucolasalaten i en madkasse. Tilsæt de grillede grøntsager med deres marinade samt camembert, og drys med valnødderne.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.