

Bagt torsk med grønkål og søde kartofler
Denne ret kombinerer simplicitet med kraftige smage – mør torsk marineret i Kikkoman sojasauce med mindre salt og citron, bagt med grønkål og søde kartofler. Marinaden har en dyb smag, og retten er perfekt som sund frokost eller aftensmad.
Fremgangsmåde
Step 1

1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 4 tsk. citronsaft – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. revet ingefær – ½ rød chili – 300 g torskefilet
Bland ingredienserne til marinaden, læg torskefileten i og stil det hele på køl i 20 minutter.
Step 2

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 sød kartoffel – 60 g grønkål
Skær den søde kartoffel i tern og læg den i et ovnfast fad. Dryp med Kikkoman sesamolie og bland det hele godt sammen. Bag det i 10 minutter (180 °C). Skyl og tør grønkålen, og fjern de grove stængler. Læg grønkålen og torskefileten ned til de søde kartofler i det ovnfaste fad. Dryp den resterende marinade henover, og sæt fadet i ovnen i yderligere 15 minutter.
Tip
Tilsæt en smule revet citronskal til marinaden for ekstra smag.
Opskrifts-ID: 1555
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




































































