Bagt torsk med grønkål og søde kartofler
Bagt torsk med grønkål og søde kartofler

Bagt torsk med grønkål og søde kartofler

4,5 4 Bedømmelse
Samlet tid 50 min.
5 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid
20 min. Marineringstid

Denne ret kombinerer simplicitet med kraftige smage – mør torsk marineret i Kikkoman sojasauce med mindre salt og citron, bagt med grønkål og søde kartofler. Marinaden har en dyb smag, og retten er perfekt som sund frokost eller aftensmad.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
4 tsk.
citronsaft
1 tsk.
revet ingefær
 ½ 
rød chili
300 g
torskefilet
1 
sød kartoffel
60 g
grønkål
Næringsindhold:1.633 kJ / 390 kcal
18 gFedt
31 gProtein
24 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt4 tsk. citronsaft – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. revet ingefær –  ½  rød chili – 300 g torskefilet

Bland ingredienserne til marinaden, læg torskefileten i og stil det hele på køl i 20 minutter.

Step 2

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1  sød kartoffel – 60 g grønkål

Skær den søde kartoffel i tern og læg den i et ovnfast fad. Dryp med Kikkoman sesamolie og bland det hele godt sammen. Bag det i 10 minutter (180 °C). Skyl og tør grønkålen, og fjern de grove stængler. Læg grønkålen og torskefileten ned til de søde kartofler i det ovnfaste fad. Dryp den resterende marinade henover, og sæt fadet i ovnen i yderligere 15 minutter.

Tip

Tilsæt en smule revet citronskal til marinaden for ekstra smag.

Opskrifts-ID: 1555

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt4 tsk. citronsaft – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. revet ingefær – ½ rød chili – 300 g torskefilet

Bland ingredienserne til marinaden, læg torskefileten i og stil det hele på køl i 20 minutter.

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 sød kartoffel – 60 g grønkål

Skær den søde kartoffel i tern og læg den i et ovnfast fad. Dryp med Kikkoman sesamolie og bland det hele godt sammen. Bag det i 10 minutter (180 °C). Skyl og tør grønkålen, og fjern de grove stængler. Læg grønkålen og torskefileten ned til de søde kartofler i det ovnfaste fad. Dryp den resterende marinade henover, og sæt fadet i ovnen i yderligere 15 minutter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.