Honning-soja-kylling i wok med ris
Honning-soja-kylling i wok med ris

Honning-soja-kylling i wok med ris

5 2 Bedømmelse
Samlet tid 20 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Kylling marineret i Kikkoman sojasauce og honning med en sød og krydret smag. Klar på 30 minutter og serveret med sprøde grøntsager og ris. Sojasaucen tilfører dybde til smagen både i kødet og selve retten.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
 ½ spsk.
honning
 ½ tsk.
revet ingefær
 ½ 
fed hvidløg, finthakket
200 g
kyllingebrystfilet
100 g
ris
1 spsk.
planteolie
 ½ 
gulerod
 ½ 
broccoli
 ½ 
rød peberfrugt
Næringsindhold:2.345 kJ / 560 kcal
12 gFedt
37 gProtein
70 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ spsk. honning –  ½ tsk. revet ingefær –  ½  fed hvidløg, finthakket – 200 g kyllingebrystfilet

Hæld Kikkoman sojasauce i en skål, tilsæt honning, hakket hvidløg og revet ingefær. Bland det godt sammen. Skær kyllingen i tern og vend dem i marinaden.

Step 2

100 g ris – 1 spsk. planteolie –  ½  gulerod –  ½  broccoli –  ½  rød peberfrugt

Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Skær guleroden i tændstikker, peberfrugten i  strimler og del broccolien i buketter. Steg grøntsagerne i olie i 5 minutter.

Step 3

Tilsæt de marinerede kyllingetern til de stegte grøntsager, og lad dem stege i 3 minutter, indtil kødet er gennemstegt. Server retten med den kogte ris.

Tip

Du kan marinere kyllingen dagen forinden og stille den på køl for at spare tid. Hvis du ønsker en mere krydret udgave, kan du med fordel tilsætte lidt chili eller gochujangpasta.

Opskrifts-ID: 1560

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ spsk. honning – ½ tsk. revet ingefær – ½ fed hvidløg, finthakket – 200 g kyllingebrystfilet

Hæld Kikkoman sojasauce i en skål, tilsæt honning, hakket hvidløg og revet ingefær. Bland det godt sammen. Skær kyllingen i tern og vend dem i marinaden.

100 g ris – 1 spsk. planteolie – ½ gulerod – ½ broccoli – ½ rød peberfrugt

Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Skær guleroden i tændstikker, peberfrugten i  strimler og del broccolien i buketter. Steg grøntsagerne i olie i 5 minutter.

Tilsæt de marinerede kyllingetern til de stegte grøntsager, og lad dem stege i 3 minutter, indtil kødet er gennemstegt. Server retten med den kogte ris.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.