

Honning-soja-kylling i wok med ris
Kylling marineret i Kikkoman sojasauce og honning med en sød og krydret smag. Klar på 30 minutter og serveret med sprøde grøntsager og ris. Sojasaucen tilfører dybde til smagen både i kødet og selve retten.
Fremgangsmåde
Step 1

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ spsk. honning – ½ tsk. revet ingefær – ½ fed hvidløg, finthakket – 200 g kyllingebrystfilet
Hæld Kikkoman sojasauce i en skål, tilsæt honning, hakket hvidløg og revet ingefær. Bland det godt sammen. Skær kyllingen i tern og vend dem i marinaden.
Step 2

100 g ris – 1 spsk. planteolie – ½ gulerod – ½ broccoli – ½ rød peberfrugt
Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Skær guleroden i tændstikker, peberfrugten i strimler og del broccolien i buketter. Steg grøntsagerne i olie i 5 minutter.
Step 3

Tilsæt de marinerede kyllingetern til de stegte grøntsager, og lad dem stege i 3 minutter, indtil kødet er gennemstegt. Server retten med den kogte ris.
Tip
Du kan marinere kyllingen dagen forinden og stille den på køl for at spare tid. Hvis du ønsker en mere krydret udgave, kan du med fordel tilsætte lidt chili eller gochujangpasta.
Opskrifts-ID: 1560
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































