Lette og enkle kalkunmåltider

Fem varierede måltider med kalkun, grøntsager og ris – nemme at tilberede og fyldt med milde, men karakteristiske smage. Kikkoman sojasauce sørger for dybde og umaminoter i enhver opskrift.

Ingredienser

105 ml
planteolie
4 
rødløg
650 g
hakket kalkunkød
1 ½ tsk.
røget paprika
2 
squash
350 g
majs på dåse
200 g
jasminris
1 tsk.
sesamfrø
2 spsk.
hakket forårsløg
11 
æg
2 tsk.
peber
1 
salat
120 g
yoghurt naturel
100 g
mozzarella
250 g
cherrytomater
 ½ tsk.
honning

Rice salad with courgette and egg

Rice salad with courgette and egg
Rice salad with courgette and egg

Step 1

100 g jasminris – 1 spsk. planteolie – 1  squash – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce0,5 tsk. røget paprika

Kog jasminrisen i henhold til pakkens anvisninger. Skær squashen i skiver, og steg den i planteolie med Kikkoman sojasauce og røget paprika i 3 minutter. Stil den derefter til side.

Step 2

2  æg – 2 spsk. yoghurt naturel – 0,5 tsk. røget paprika – 0,5 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce100 g majs på dåse – 1  rødløg

Steg æggene i samme pande som squashen. Bland yoghurt med røget paprika og Kikkoman sojasauce. Pil og hak løget. Læg en fjerdedel af den kogte ris i en madkasse, derefter halvdelen af den stegte squash, halvdelen af majsen og halvdelen af rødløget ovenpå. Læg til sidst en fjerdedel af risen ovenpå. Fordel halvdelen af yoghurtsaucen ovenpå. Gentag proceduren i den næste madkasse.

Step 3

0,5 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce0,5 tsk. peber – 1 spsk. hakket forårsløg

Læg et stegt æg i hver madkasse. Dryp lidt Kikkoman sojasauce over og rund retten af med peber og hakket forårsløg.

Tip:

For a vegan version, swap the egg for grilled halloumi or avocado. The yoghurt–soy dressing also works well as a dip for roasted veg.

Næringsindhold:2.052 kJ / 490 kcal
24 gFedt
22 gProtein
45 gKulhydrater

Lettuce wraps with turkey and dressing

Lettuce wraps with turkey and dressing
Lettuce wraps with turkey and dressing

Step 1

1 spsk. planteolie – 1  rødløg, hakket – 150 g hakket kalkun – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce0,25  squash, i tynde skiver – 6  store salatblade – 50 g cherrytomater

Opvarm planteolien på en pande, og steg halvdelen af det hakkede løg, kalkun, Kikkoman sojasauce og squash i 5 minutter, indtil væden er fordampet. Anret kalkun-squash-fyldet på salatbladene. Skær cherrytomaterne i halve, og anret dem med det resterende løg ovenpå.

Step 2

2 spsk. yoghurt naturel – 0,5 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce til en simpel dressing. Dryp soja-yoghurt-dressingen over fyldet, og pak de færdige wraps i en madkasse.

Tip:

You can swap the lettuce for a tortilla if you like. The dressing also works nicely with grilled veg or as a quick salad dressing.

Næringsindhold:1.759 kJ / 420 kcal
20 gFedt
27 gProtein
24 gKulhydrater

Turkey and veg frittata

Turkey and veg frittata
Turkey and veg frittata

Step 1

1 spsk. planteolie – 0,5  rødløg, hakket – 150 g hakket kalkunkød – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce0,25  squash, skåret i tynde skiver – 100 g majs på dåse

Varm planteolien på en pande, og steg det hakkede løg, kalkunkød, Kikkoman sojasauce og squash i ca. 5 minutter, indtil væden er fordampet. Tilsæt de drænede majskorn, og steg det hele i yderligere 1 minut. Lad derefter blandingen køle af.

Step 2

6  æg – 2,5 spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. peber – 1 spsk. planteolie

Pisk æggene sammen med yoghurt naturel, Kikkoman sojasauce og peber. Tilsæt den afkølede blanding med kalkunkød og grøntsager og rør det hele godt sammen. Varm planteolien i en ovnfast pande, hæld æggeblandingen over, og tilbered ved lav varme i 5 minutter.

Step 3

100 g mozzarella – 100 g cherrytomater

Skær cherrytomaterne i halve, og anret dem med snitfladen opad. Top med revet mozzarella. Sæt panden i en forvarmet ovn ved 180°C, og bag den i ca. 20 minutter, eller indtil æggemassen er stivnet.

Step 4

0,5 spsk. planteolie – 0,5 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce0,5 tsk. honning – 100 g cherrytomater – 1 håndfuld håndfuld salatblade

Pisk planteolien sammen med Kikkoman sojasauce og honning. Vend salatbladene og de halve cherrytomater heri, og server salaten sammen med den færdige frittata.

Tip:

This frittata also keeps well for lunch the next day—just pack it cold with the salad on the side.

Næringsindhold:2.303 kJ / 550 kcal
28 gFedt
38 gProtein
27 gKulhydrater

Mini patties with yoghurt dip

Mini patties with yoghurt dip
Mini patties with yoghurt dip

Step 1

200 g hakket kalkunkød – 1  æg (rå) – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce0,5 tsk. peber – 3 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil1,5 spsk. planteolie

Bland hakket kalkunkød, æg, Kikkoman sojasauce, peber og 1 spsk. Kikkoman panko. Form massen til bøffer, vend dem i Kikkoman panko, og steg dem på begge sider i planteolie, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.

Step 2

Enkelte salatblade – 0,5  rødløg – 50 g majs på dåse – 1 spsk. yoghurt naturel – 0,25 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2  hårdkogte æg

Skær rødløget i tynde skiver, og bland det med salatbladene og majs på dåse i en skål. Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce til en enkel dressing. Tilsæt derpå dressingen til salaten, og bland det hele godt sammen. Skær de hårdkogte æg i kvarte, og læg dem ovenpå salaten. Server de stegte bøffer med salaten.

Tip:

Bake the patties instead of frying for a lighter option. The dip tastes even better when made a day ahead, as it allows the flavours to develop.

Næringsindhold:2.135 kJ / 510 kcal
24 gFedt
34 gProtein
36 gKulhydrater

Turkey and courgette rice bowl

Turkey and courgette rice bowl
Turkey and courgette rice bowl

Step 1

1 spsk. planteolie – 1  rødløg – 150 g hakket kalkunkød – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce0,5 tsk. røget paprika – 0,5  squash

Hak løget, skær squashen i skiver, og steg begge dele i planteolien. Tilsæt det hakkede kalkunkød, Kikkoman sojasauce og røget paprika. Steg det hele i 3-4 minutter, indtil kødet er gennemstegt, og squashen er let mør.

Step 2

100 g majs på dåse – 100 g jasminris – 1 tsk. sesamfrø – 1 spsk. hakket forårsløg – 0,5 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Læg den kogte ris, majs samt det stegte kød med squash og løg i lag i en skål. Drys med sesamfrø og forårsløg, og dryp med Kikkoman sojasauce.

Tip:

Also good cold—great for a packed or work lunch. For a low-carb twist, swap the rice for cauliflower rice or steamed broccoli.

Næringsindhold:1.989 kJ / 475 kcal
15 gFedt
30 gProtein
50 gKulhydrater

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Er du interesseret i spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer?

Til nyhedsbrevet