

Ovnbagte grøntsager med fetadip
Duftende bagte grøntsager serveret med en feta-yoghurt-dip, et pocheret æg og sprøde valnødder. En både tilfredsstillende og afbalanceret ret, hvor Kikkoman sojasauce med mindre salt giver smagen dybde.
Fremgangsmåde
Step 1

350 g søde kartofler – 300 g rosenkål, blancherede – 70 g rødløg – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 tsk. honning
Skær de søde kartofler i tern, halver rosenkålene, og skær løgene i kvarte. Vend grøntsagerne i lidt olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt og honning, og bag det hele i ovnen i 25 minutter ved 190°C (over- og undervarme), indtil grøntsagerne er møre.
Step 2

4 spsk. græsk yoghurt – 70 g feta – ¼ g chiliflager – 1 spsk. hakket persille
Mos fetaen i yoghurten, og rør derefter chiliflager og persille i.
Step 3

2 æg – 1 spsk. eddike – 30 g valnødder
Slå æggene ud i en lille skål. Bring vand i kog i en gryde, tilsæt eddike, og rør forsigtigt i vandet med en ske for at skabe en hvirvelstrøm. Lad forsigtigt et af æggene glide ned i midten af gryden. Pocher ægget ved lav varme i 2,5 minutter. Gentag processen med det næste æg. Hæld grøntsagerne fra trin 1 i en madkasse, dryp med yoghurtdip, tilsæt æg, og drys med valnødder (hele eller hakkede).
Tip
Du kan også bage grøntsagerne i en airfryer.
Opskrifts-ID: 1550
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































