

Hirsebøffer med svampe og ost
Disse hirsebøffer med svampe og ost er lækre og enkle og hurtige at tilberede. Kikkoman sojasauce tilfører en krydret dybde til fyldet, mens den friske tomatsalat med Kikkoman sojasauce og ristet sesamolie er en forfriskende kontrast.
Fremgangsmåde
Step 1

100 g hirsegryn – 1 spsk. planteolie – 100 g svampe – ½ løg, hakket – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Kog hirsen i henhold til pakkens anvisninger, indtil den er luftig. Skær svampene i tynde skiver. Varm 1 spsk. olie på en pande og steg løget i 1 minut. Tilsæt derpå svampene og steg dem i 3-4 minutter, indtil de begynder at falde sammen. Hæld Kikkoman sojasauce på panden, rør det hele godt sammen, og lad det køle af.
Step 2

50 g revet ost (f.eks. cheddar) – 1 æg – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. hvedemel – 4 spsk. rasp – 1 spsk. planteolie
Så snart blandingen er afkølet, blandes de stegte svampe med hirsen. Tilsæt den revne ost, æg, Kikkoman sojasauce og hvedemel. Bland det hele godt sammen, og form massen til bøffer (f.eks. 6-8 små bøffer). Vend dem i rasp, og steg dem i olie i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune.
Step 3

2 tomater – ½ løg, hakket – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 2 g hakket koriander – 1 spsk. ristede peanuts
Skær tomaterne i tern, og hak løget fint. Tilsæt Kikkoman sojasauce, Kikkoman sesamolie og hakket koriander. Bland det hele godt sammen. Læg salaten på en tallerken med de stegte hirsebøffer, og drys med peanuts inden servering.
Tip
Hvis du ønsker at gøre bøfferne mere faste, kan du køle blandingen, inden du former bøfferne. Hvis du ønsker en glutenfri udgave, kan du anvende stødte cornflakes i stedet for rasp.
Opskrifts-ID: 1568
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




































































