

Ovnret med sojakylling og grøntsager
Saftig grillet kyllingefilet glaseret med Kikkoman sojasauce, honning, ingefær og citron. Retten serveres med bagte grøntsager, er fyldt med smag og ser flot ud på tallerkenen. Den er perfekt til et hurtigt, men hjemmelavet måltid.
Fremgangsmåde
Step 1

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. honning – 1 spsk. planteolie – 1 ½ tsk. revet ingefær – 1 spsk. citronsaft – 400 g kyllingebrystfilet
Bland Kikkoman sojasauce, honning, revet ingefær, planteolie og citronsaft i en lille skål. Gnid marinaden på kyllingen, og læg den i et ovnfast fad.
Step 2

1 gulerod – ½ broccoli – 1 rød peberfrugt – 1 løg – 1 spsk. planteolie
Skær guleroden og løget i skiver, del broccolien i buketter, og skær peberfrugten i 8 stykker. Vend grøntsagerne i den resterende planteolie, og bag dem i 20-30 minutter ved 180°C.
Tip
Denne marinerede kylling smager også lækkert kold, og den er perfekt i wraps eller salater.
Opskrifts-ID: 1564
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































