Ovnret med sojakylling og grøntsager
Ovnret med sojakylling og grøntsager

Ovnret med sojakylling og grøntsager

4 1 Bedømmelse
Samlet tid 30 min.
10 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Saftig grillet kyllingefilet glaseret med Kikkoman sojasauce, honning, ingefær og citron. Retten serveres med bagte grøntsager, er fyldt med smag og ser flot ud på tallerkenen. Den er perfekt til et hurtigt, men hjemmelavet måltid.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
1 spsk.
honning
2 spsk.
planteolie
1 ½ tsk.
revet ingefær
1 spsk.
citronsaft
400 g
kyllingebrystfilet
1 
gulerod
 ½ 
broccoli
1 
rød peberfrugt
1 
løg
Næringsindhold:2.135 kJ / 510 kcal
18 gFedt
38 gProtein
40 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. honning – 1 spsk. planteolie – 1 ½ tsk. revet ingefær – 1 spsk. citronsaft – 400 g kyllingebrystfilet

Bland Kikkoman sojasauce, honning, revet ingefær, planteolie og citronsaft i en lille skål. Gnid marinaden på kyllingen, og læg den i et ovnfast fad.

Step 2

1  gulerod –  ½  broccoli – 1  rød peberfrugt – 1  løg – 1 spsk. planteolie

Skær guleroden og løget i skiver, del broccolien i buketter, og skær peberfrugten i 8 stykker. Vend grøntsagerne i den resterende planteolie, og bag dem i 20-30 minutter ved 180°C.

Tip

Denne marinerede kylling smager også lækkert kold,  og den er perfekt i wraps eller salater.

Opskrifts-ID: 1564

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. honning – 1 spsk. planteolie – 1 ½ tsk. revet ingefær – 1 spsk. citronsaft – 400 g kyllingebrystfilet

Bland Kikkoman sojasauce, honning, revet ingefær, planteolie og citronsaft i en lille skål. Gnid marinaden på kyllingen, og læg den i et ovnfast fad.

1 gulerod – ½ broccoli – 1 rød peberfrugt – 1 løg – 1 spsk. planteolie

Skær guleroden og løget i skiver, del broccolien i buketter, og skær peberfrugten i 8 stykker. Vend grøntsagerne i den resterende planteolie, og bag dem i 20-30 minutter ved 180°C.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.