Salat med sprød aubergine og camembert
Salat med sprød aubergine og camembert

Salat med sprød aubergine og camembert

4,9 9 Bedømmelse
Samlet tid 50 min.
15 min. Arbejdstid
35 min. Tilberedningstid

En sprød auberginebøf med en simpel salat bestående af rucola, camembert, valnødder og granatæblekerner. Retten rundes af med en dressing lavet af Kikkoman sojasauce – frisk, mættende og nem at tage med på farten.

Ingredienser

2 Portioner
600 g
aubergine
2 
æg
3 tsk.
sriracha
1 
fed hvidløg, finthakket
105 ml
olivenolie
4 håndfuld
rucolasalat
80 g
camembert
50 g
rødløg
30 g
valnødder
2 spsk.
granatæblekerner
2 tsk.
honning
1 tsk.
frisk timian, hakket
Næringsindhold:3.456 kJ / 826 kcal
60 gFedt
25 gProtein
53 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

600 g aubergine

Stik auberginen med en gaffel. Pak den ind i alufolie og bag den i 30 minutter ved 200°C (over- og undervarme). Tag auberginen ud af alufolien. Lad den køle af, skræl den og mos frugtkødet med en gaffel, så der kan formes små bøffer.

Step 2

2  æg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt3 tsk. sriracha – 1  fed hvidløg, finthakket – 40 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil75 ml olivenolie

Piske æggene sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg. Vend bøfferne i æggeblandingen og derefter i Kikkoman panko. Steg dem i olivenolie, indtil de er gyldenbrune på begge sider.

Step 3

4 håndfuld rucolasalat – 80 g camembert – 50 g rødløg – 30 g valnødder – 2 spsk. granatæblekerner – 2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. honning – 1 tsk. frisk timian, hakket

Anret rucolasalat, camembert, rødløg, valnødder og granatæbleker i en madkasse. Pisk olivenolie sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og timian, og dryp dressingen over salaten. Server salaten med de stegte auberginebøffer.

Tip

Du kan også sprøjte auberginebøfferne med lidt olivenolie og bage dem i en ovn eller airfryer.

Opskrifts-ID: 1548

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

600 g aubergine

Stik auberginen med en gaffel. Pak den ind i alufolie og bag den i 30 minutter ved 200°C (over- og undervarme). Tag auberginen ud af alufolien. Lad den køle af, skræl den og mos frugtkødet med en gaffel, så der kan formes små bøffer.

2 æg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt3 tsk. sriracha – 1 fed hvidløg, finthakket – 40 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil75 ml olivenolie

Piske æggene sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg. Vend bøfferne i æggeblandingen og derefter i Kikkoman panko. Steg dem i olivenolie, indtil de er gyldenbrune på begge sider.

4 håndfuld rucolasalat – 80 g camembert – 50 g rødløg – 30 g valnødder – 2 spsk. granatæblekerner – 2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. honning – 1 tsk. frisk timian, hakket

Anret rucolasalat, camembert, rødløg, valnødder og granatæbleker i en madkasse. Pisk olivenolie sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og timian, og dryp dressingen over salaten. Server salaten med de stegte auberginebøffer.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.