

Salat med sprød aubergine og camembert
En sprød auberginebøf med en simpel salat bestående af rucola, camembert, valnødder og granatæblekerner. Retten rundes af med en dressing lavet af Kikkoman sojasauce – frisk, mættende og nem at tage med på farten.
Fremgangsmåde
Step 1

600 g aubergine
Stik auberginen med en gaffel. Pak den ind i alufolie og bag den i 30 minutter ved 200°C (over- og undervarme). Tag auberginen ud af alufolien. Lad den køle af, skræl den og mos frugtkødet med en gaffel, så der kan formes små bøffer.
Step 2

2 æg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 3 tsk. sriracha – 1 fed hvidløg, finthakket – 40 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 75 ml olivenolie
Piske æggene sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg. Vend bøfferne i æggeblandingen og derefter i Kikkoman panko. Steg dem i olivenolie, indtil de er gyldenbrune på begge sider.
Step 3

4 håndfuld rucolasalat – 80 g camembert – 50 g rødløg – 30 g valnødder – 2 spsk. granatæblekerner – 2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 tsk. honning – 1 tsk. frisk timian, hakket
Anret rucolasalat, camembert, rødløg, valnødder og granatæbleker i en madkasse. Pisk olivenolie sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og timian, og dryp dressingen over salaten. Server salaten med de stegte auberginebøffer.
Tip
Du kan også sprøjte auberginebøfferne med lidt olivenolie og bage dem i en ovn eller airfryer.
Opskrifts-ID: 1548
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































