Rissalat med squash og æg
Rissalat med squash og æg

Rissalat med squash og æg

Samlet tid 25 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

En fyldig rissalat med squash, majs og stegt æg vendt i Kikkoman sojasauce og en dressing af røget paprika. Retten er hurtig at tilberede og perfekt som frokostret på farten. Et sundt alternativ til cremede, mayo-baserede salater.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
jasminris
1 spsk.
planteolie
1 
squash
1 tsk.
røget paprika
2 
æg
2 spsk.
yoghurt naturel
100 g
majs på dåse
1 
rødløg
 ½ tsk.
peber
1 spsk.
hakket forårsløg
Næringsindhold:2.052 kJ / 490 kcal
24 gFedt
22 gProtein
45 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

100 g jasminris – 1 spsk. planteolie – 1  squash – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. røget paprika

Kog jasminrisen i henhold til pakkens anvisninger. Skær squashen i skiver, og steg den i planteolie med Kikkoman sojasauce og røget paprika i 3 minutter. Stil den derefter til side.

Step 2

2  æg – 2 spsk. yoghurt naturel –  ½ tsk. røget paprika –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce100 g majs på dåse – 1  rødløg

Steg æggene i samme pande som squashen. Bland yoghurt med røget paprika og Kikkoman sojasauce. Pil og hak løget. Læg en fjerdedel af den kogte ris i en madkasse, derefter halvdelen af den stegte squash, halvdelen af majsen og halvdelen af rødløget ovenpå. Læg til sidst en fjerdedel af risen ovenpå. Fordel halvdelen af yoghurtsaucen ovenpå. Gentag proceduren i den næste madkasse.

Step 3

 ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. peber – 1 spsk. hakket forårsløg

Læg et stegt æg i hver madkasse. Dryp lidt Kikkoman sojasauce over og rund retten af med peber og hakket forårsløg.

Tip

Hvis du ønsker en vegansk udgave, så erstat ægget med grillet halloumi eller avocado. Yoghurt-soja-dressingen fungerer også godt som dip til bagte grøntsager.

Opskrifts-ID: 1574

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 g jasminris – 1 spsk. planteolie – 1 squash – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. røget paprika

Kog jasminrisen i henhold til pakkens anvisninger. Skær squashen i skiver, og steg den i planteolie med Kikkoman sojasauce og røget paprika i 3 minutter. Stil den derefter til side.

2 æg – 2 spsk. yoghurt naturel – ½ tsk. røget paprika – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce100 g majs på dåse – 1 rødløg

Steg æggene i samme pande som squashen. Bland yoghurt med røget paprika og Kikkoman sojasauce. Pil og hak løget. Læg en fjerdedel af den kogte ris i en madkasse, derefter halvdelen af den stegte squash, halvdelen af majsen og halvdelen af rødløget ovenpå. Læg til sidst en fjerdedel af risen ovenpå. Fordel halvdelen af yoghurtsaucen ovenpå. Gentag proceduren i den næste madkasse.

½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. peber – 1 spsk. hakket forårsløg

Læg et stegt æg i hver madkasse. Dryp lidt Kikkoman sojasauce over og rund retten af med peber og hakket forårsløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.