

Rissalat med squash og æg
En fyldig rissalat med squash, majs og stegt æg vendt i Kikkoman sojasauce og en dressing af røget paprika. Retten er hurtig at tilberede og perfekt som frokostret på farten. Et sundt alternativ til cremede, mayo-baserede salater.
Fremgangsmåde
Step 1

100 g jasminris – 1 spsk. planteolie – 1 squash – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ tsk. røget paprika
Kog jasminrisen i henhold til pakkens anvisninger. Skær squashen i skiver, og steg den i planteolie med Kikkoman sojasauce og røget paprika i 3 minutter. Stil den derefter til side.
Step 2

2 æg – 2 spsk. yoghurt naturel – ½ tsk. røget paprika – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 100 g majs på dåse – 1 rødløg
Steg æggene i samme pande som squashen. Bland yoghurt med røget paprika og Kikkoman sojasauce. Pil og hak løget. Læg en fjerdedel af den kogte ris i en madkasse, derefter halvdelen af den stegte squash, halvdelen af majsen og halvdelen af rødløget ovenpå. Læg til sidst en fjerdedel af risen ovenpå. Fordel halvdelen af yoghurtsaucen ovenpå. Gentag proceduren i den næste madkasse.
Step 3

½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ tsk. peber – 1 spsk. hakket forårsløg
Læg et stegt æg i hver madkasse. Dryp lidt Kikkoman sojasauce over og rund retten af med peber og hakket forårsløg.
Tip
Hvis du ønsker en vegansk udgave, så erstat ægget med grillet halloumi eller avocado. Yoghurt-soja-dressingen fungerer også godt som dip til bagte grøntsager.
Opskrifts-ID: 1574
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































