Ostepita med camembert og grøntsager
Ostepita med camembert og grøntsager

Ostepita med camembert og grøntsager

5 9 Bedømmelse
Samlet tid 30 min.
10 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Pitabrød fyldt med sprød camembert, ristet aubergine, squash og en cremet dressing af soja og yoghurt med Kikkoman sojasauce med mindre salt, der er fyldt med smag og tekstur.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
aubergine
100 g
squash
40 g
rødløg
4 spsk.
olivenolie
1 tsk.
frisk timian, hakket
120 g
camembert
1 
æg
1 tsk.
sriracha
3 spsk.
græsk yoghurt
1 
fed hvidløg, finthakket
1 tsk.
honning
 ¼ tsk.
pink peber
2 
pitabrød
1 håndfuld
rucolasalat
Næringsindhold:2.979 kJ / 712 kcal
40 gFedt
27 gProtein
62 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

100 g aubergine – 100 g squash – 40 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. frisk timian, hakket

Skær aubergine og squash i tern, og skær løget i skiver. Læg grøntsagerne i en skål, og vend dem med lidt olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt og timian. Bag grøntsagerne i 15 minutter ved 200°C.

Step 2

120 g camembert – 1  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. sriracha – 20 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil3 spsk. olivenolie

Halver camemberten vandret. Pisk æg sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt og sriracha. Vend osten i æggeblandingen og derpå i Kikkoman panko. Steg osten i olivenolie i 2½ minutter på hver side, indtil den er gyldenbrun.

Step 3

3 spsk. græsk yoghurt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1  fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. honning –  ¼ tsk. pink peber – 2  pitabrød – 1 håndfuld rucolasalat

Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg, honning og pink peber. Fordel blandingen i pitabrødene, og fyld derefter med rucolasalat, de ristede grøntsager og den panerede camembert.

Tip

Du kan også sprøjte camemberten med lidt olivenolie og bage den i en ovn eller airfryer.

Opskrifts-ID: 1549

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 g aubergine – 100 g squash – 40 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. frisk timian, hakket

Skær aubergine og squash i tern, og skær løget i skiver. Læg grøntsagerne i en skål, og vend dem med lidt olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt og timian. Bag grøntsagerne i 15 minutter ved 200°C.

120 g camembert – 1 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. sriracha – 20 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil3 spsk. olivenolie

Halver camemberten vandret. Pisk æg sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt og sriracha. Vend osten i æggeblandingen og derpå i Kikkoman panko. Steg osten i olivenolie i 2½ minutter på hver side, indtil den er gyldenbrun.

3 spsk. græsk yoghurt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. honning – ¼ tsk. pink peber – 2 pitabrød – 1 håndfuld rucolasalat

Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg, honning og pink peber. Fordel blandingen i pitabrødene, og fyld derefter med rucolasalat, de ristede grøntsager og den panerede camembert.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.