

Ostepita med camembert og grøntsager
Pitabrød fyldt med sprød camembert, ristet aubergine, squash og en cremet dressing af soja og yoghurt med Kikkoman sojasauce med mindre salt, der er fyldt med smag og tekstur.
Fremgangsmåde
Step 1

100 g aubergine – 100 g squash – 40 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. frisk timian, hakket
Skær aubergine og squash i tern, og skær løget i skiver. Læg grøntsagerne i en skål, og vend dem med lidt olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt og timian. Bag grøntsagerne i 15 minutter ved 200°C.
Step 2

120 g camembert – 1 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. sriracha – 20 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 3 spsk. olivenolie
Halver camemberten vandret. Pisk æg sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt og sriracha. Vend osten i æggeblandingen og derpå i Kikkoman panko. Steg osten i olivenolie i 2½ minutter på hver side, indtil den er gyldenbrun.
Step 3

3 spsk. græsk yoghurt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 fed hvidløg, finthakket – 1 tsk. honning – ¼ tsk. pink peber – 2 pitabrød – 1 håndfuld rucolasalat
Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce med mindre salt, hvidløg, honning og pink peber. Fordel blandingen i pitabrødene, og fyld derefter med rucolasalat, de ristede grøntsager og den panerede camembert.
Tip
Du kan også sprøjte camemberten med lidt olivenolie og bage den i en ovn eller airfryer.
Opskrifts-ID: 1549
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































