SLIP UMAMISMAGEN LØS!
Kikkoman sojasauce er med til at give enhver ret et ekstra pift, både under madlavningen og på tallerkenen. Den har en fyldig aroma og fungerer godt både i det asiatiske såvel som det internationale køkken. Kikkoman sojasaucens magiske strejf er med til at fremhæve smagen i hverdagsretter, lige fra en fyldig pasta bolognese til en saftig burger. Den er endda med til at give et ekstra ”kikk” til salatdressinger, cremede dips eller søde desserter uden at overdøve råvarernes smag. Det kræver kun fire rene ingredienser at fremstille vores sojasauce ud fra vores 300-år gamle opskrift - vand, sojabønner, hvede og salt. Den er helt uden tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler eller smagsforstærkere, og alle råvarer er GMO-fri. Vi lader vores sojasauce modne henover flere måneder, så den kan udvikle det høje niveau af umami, en helt unik aroma og en transparent farve.
Det er den eneste måde at opnå den karakteristiske, intense og kraftfulde smag, der er så unik for Kikkoman. Du kan virkelig smage forskellen.
Godt at vide: Kikkoman sojasauce er 100% vegansk, grundigt testet og certificeret med V-mærket af European Vegetarian Union (EVU). Sådan får umami maden til at smage bedre.