

Minibøffer med yoghurtdip
Sprøde minibøffer med en let dip af Kikkoman sojasauce og yoghurt – retten er nem at tilberede og smager lækkert både varm og kold. Sojasaucen tilfører en krydret dybde og holder kødet mørt, og der er ikke behov for ekstra salt.
Fremgangsmåde
Step 1

200 g hakket kalkunkød – 1 æg (rå) – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ tsk. peber – 3 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 1 ½ spsk. planteolie
Bland hakket kalkunkød, æg, Kikkoman sojasauce, peber og 1 spsk. Kikkoman panko. Form massen til bøffer, vend dem i Kikkoman panko, og steg dem på begge sider i planteolie, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.
Step 2

Enkelte salatblade – ½ rødløg – 50 g majs på dåse – 1 spsk. yoghurt naturel – ¼ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 hårdkogte æg
Skær rødløget i tynde skiver, og bland det med salatbladene og majs på dåse i en skål. Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce til en enkel dressing. Tilsæt derpå dressingen til salaten, og bland det hele godt sammen. Skær de hårdkogte æg i kvarte, og læg dem ovenpå salaten. Server de stegte bøffer med salaten.
Tip
Bag bøfferne i stedet for at stege dem, hvis du ønsker en lettere udgave. Dippen smager endnu bedre, hvis den røres sammen en dag forinden, idet det giver smagen mulighed for at udvikle sig.
Opskrifts-ID: 1571
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




































































