Minibøffer med yoghurtdip
Minibøffer med yoghurtdip

Minibøffer med yoghurtdip

4 1 Bedømmelse
Samlet tid 15 min.
10 min. Arbejdstid
5 min. Tilberedningstid

Sprøde minibøffer med en let dip af Kikkoman sojasauce og yoghurt – retten er nem at tilberede og smager lækkert både varm og kold. Sojasaucen tilfører en krydret dybde og holder kødet mørt, og der er ikke behov for ekstra salt.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
hakket kalkunkød
3 
æg (1 rå og 2 hårdkogte)
 ½ tsk.
peber
1 ½ spsk.
planteolie
Enkelte salatblade
 ½ 
rødløg
50 g
majs på dåse
1 spsk.
yoghurt naturel
Næringsindhold:2.135 kJ / 510 kcal
24 gFedt
34 gProtein
36 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

200 g hakket kalkunkød – 1  æg (rå) – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. peber – 3 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil1 ½ spsk. planteolie

Bland hakket kalkunkød, æg, Kikkoman sojasauce, peber og 1 spsk. Kikkoman panko. Form massen til bøffer, vend dem i Kikkoman panko, og steg dem på begge sider i planteolie, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.

Step 2

Enkelte salatblade –  ½  rødløg – 50 g majs på dåse – 1 spsk. yoghurt naturel –  ¼ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2  hårdkogte æg

Skær rødløget i tynde skiver, og bland det med salatbladene og majs på dåse i en skål. Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce til en enkel dressing. Tilsæt derpå dressingen til salaten, og bland det hele godt sammen. Skær de hårdkogte æg i kvarte, og læg dem ovenpå salaten. Server de stegte bøffer med salaten.

Tip

Bag bøfferne i stedet for at stege dem, hvis du ønsker en lettere udgave. Dippen smager endnu bedre, hvis den røres sammen en dag forinden, idet det giver smagen mulighed for at udvikle sig.

Opskrifts-ID: 1571

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g hakket kalkunkød – 1 æg (rå) – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. peber – 3 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil1 ½ spsk. planteolie

Bland hakket kalkunkød, æg, Kikkoman sojasauce, peber og 1 spsk. Kikkoman panko. Form massen til bøffer, vend dem i Kikkoman panko, og steg dem på begge sider i planteolie, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.

Enkelte salatblade – ½ rødløg – 50 g majs på dåse – 1 spsk. yoghurt naturel – ¼ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 hårdkogte æg

Skær rødløget i tynde skiver, og bland det med salatbladene og majs på dåse i en skål. Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce til en enkel dressing. Tilsæt derpå dressingen til salaten, og bland det hele godt sammen. Skær de hårdkogte æg i kvarte, og læg dem ovenpå salaten. Server de stegte bøffer med salaten.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.