Tahin-sojaglaserede grøntsager og quinoa
Tahin-sojaglaserede grøntsager og quinoa

Tahin-sojaglaserede grøntsager og quinoa

5 8 Bedømmelse
Samlet tid 25 min.
10 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Grønkål, blomkål og løg vendt i en sød og krydret tahin-glaze. Den aromatiske og tilfredsstillende ret serveres med møre ærter, luftig quinoa og Kikkoman sojasauce med mindre salt, som giver det hele et krydret smagspift.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
90 g
grønkål
300 g
rosenkål, blancherede
50 g
rødløg
3 spsk.
olivenolie
1 spsk.
tahin
3 spsk.
vand
2 tsk.
honning
 ½ tsk.
chiliflager
 ½ spsk.
hvide sesamfrø
140 g
frosne ærter
150 g
kogt quinoa
 ½ spsk.
hakket persille
Næringsindhold:2.004 kJ / 479 kcal
21 gFedt
19 gProtein
59 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

90 g grønkål – 300 g rosenkål, blancherede – 50 g rødløg – 3 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. tahin – 3 spsk. vand – 2 tsk. honning –  ½ tsk. chiliflager –  ½ spsk. hvide sesamfrø

Fjern de grove stængler fra grønkålen, skær rosenkålene i halve, og skær løget i tykke skiver. Steg grøntsagerne på en pande i opvarmet olivenolie i 3 minutter. Bland Kikkoman sojasauce med mindre salt, tahin, vand, honning og chiliflager i en skål. Hæld saucen på panden, og tilbered det hele i 8 minutter, indtil saucen er kogt ind, og grøntsagerne er møre. Drys med sesamfrø.

Step 2

140 g frosne ærter – 150 g kogt quinoa –  ½ spsk. hakket persille

Kog ærterne i 4 minutter, hæld vandet fra, og afkøl dem i koldt vand. Anret quinoaen i en madkasse, tilsæt grøntsagerne fra step 1 sammen med de kogte ærter, og drys det hele med hakket persille.

Opskrifts-ID: 1551

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

90 g grønkål – 300 g rosenkål, blancherede – 50 g rødløg – 3 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. tahin – 3 spsk. vand – 2 tsk. honning – ½ tsk. chiliflager – ½ spsk. hvide sesamfrø

Fjern de grove stængler fra grønkålen, skær rosenkålene i halve, og skær løget i tykke skiver. Steg grøntsagerne på en pande i opvarmet olivenolie i 3 minutter. Bland Kikkoman sojasauce med mindre salt, tahin, vand, honning og chiliflager i en skål. Hæld saucen på panden, og tilbered det hele i 8 minutter, indtil saucen er kogt ind, og grøntsagerne er møre. Drys med sesamfrø.

140 g frosne ærter – 150 g kogt quinoa – ½ spsk. hakket persille

Kog ærterne i 4 minutter, hæld vandet fra, og afkøl dem i koldt vand. Anret quinoaen i en madkasse, tilsæt grøntsagerne fra step 1 sammen med de kogte ærter, og drys det hele med hakket persille.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.