

Tahin-sojaglaserede grøntsager og quinoa
Grønkål, blomkål og løg vendt i en sød og krydret tahin-glaze. Den aromatiske og tilfredsstillende ret serveres med møre ærter, luftig quinoa og Kikkoman sojasauce med mindre salt, som giver det hele et krydret smagspift.
Fremgangsmåde
Step 1

90 g grønkål – 300 g rosenkål, blancherede – 50 g rødløg – 3 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. tahin – 3 spsk. vand – 2 tsk. honning – ½ tsk. chiliflager – ½ spsk. hvide sesamfrø
Fjern de grove stængler fra grønkålen, skær rosenkålene i halve, og skær løget i tykke skiver. Steg grøntsagerne på en pande i opvarmet olivenolie i 3 minutter. Bland Kikkoman sojasauce med mindre salt, tahin, vand, honning og chiliflager i en skål. Hæld saucen på panden, og tilbered det hele i 8 minutter, indtil saucen er kogt ind, og grøntsagerne er møre. Drys med sesamfrø.
Step 2

140 g frosne ærter – 150 g kogt quinoa – ½ spsk. hakket persille
Kog ærterne i 4 minutter, hæld vandet fra, og afkøl dem i koldt vand. Anret quinoaen i en madkasse, tilsæt grøntsagerne fra step 1 sammen med de kogte ærter, og drys det hele med hakket persille.
Opskrifts-ID: 1551
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































