Burrito med oksekød, svampe og majs
Burrito med oksekød, svampe og majs

Burrito med oksekød, svampe og majs

Samlet tid 15 min.
10 min. Arbejdstid
5 min. Tilberedningstid

En burrito fyldt med hakket oksekød, svampe og majs og rundet af med en let dressing af crème fraiche og Kikkoman sojasauce, der både sørger for umami og saftighed. Retten er hurtig at tilberede, og det varme måltid er fyldt med smag.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
svampe
 ½ 
løg
 ½ 
rød chili
1 spsk.
planteolie
200 g
oksekød
 ½ 
rød peberfrugt
200 g
majs på dåse
1 g
hakket koriander
2 
tortillas

Sauce:

2 spsk.
crème fraiche
1 
fed hvidløg, knust
Næringsindhold:2.387 kJ / 570 kcal
22 gFedt
31 gProtein
55 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

100 g svampe –  ½  løg –  ½  rød chili – 1 spsk. planteolie – 200 g oksekød –  ½  rød peberfrugt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce200 g majs på dåse – 1 g hakket koriander

Skær svampene i skiver, hak løget og den røde chili fint, og skær peberfrugten i tern. Opvarm planteolien på en pande, og steg løg, chili og svampe i 1 minut. Tilsæt det hakkede oksekød og Kikkoman sojasauce, og steg det under konstant omrøring i 2 minutter. Tilsæt peberfrugten, og fortsæt stegningen, indtil kødet begynder at tage farve, og peberfrugten bliver mør. Tilsæt majs, og varm det hele godt igennem i ca. 2 minutter. Drys lidt hakket koriander over, bland det godt sammen, og lad blandingen køle af.

Step 2

2 spsk. crème fraiche – 1  fed hvidløg, knust – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2  tortillas

Bland créme fraiche med det knuste hvidløg og Kikkoman sojasauce. Fordel fyldet fra step 1 på de to tortillas, smør saucen ud, rul dem stramt sammen, og steg de fyldte wraps, indtil de er gyldenbrune.

Tip

Du kan rulle de to burritos i folie, hvis de skal tages med. Hvis du ønsker lidt mere smag, kan du tilsætte lidt ekstra rød chili eller en smule srirachasauce til kødet.

Opskrifts-ID: 1567

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 g svampe – ½ løg – ½ rød chili – 1 spsk. planteolie – 200 g oksekød – ½ rød peberfrugt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce200 g majs på dåse – 1 g hakket koriander

Skær svampene i skiver, hak løget og den røde chili fint, og skær peberfrugten i tern. Opvarm planteolien på en pande, og steg løg, chili og svampe i 1 minut. Tilsæt det hakkede oksekød og Kikkoman sojasauce, og steg det under konstant omrøring i 2 minutter. Tilsæt peberfrugten, og fortsæt stegningen, indtil kødet begynder at tage farve, og peberfrugten bliver mør. Tilsæt majs, og varm det hele godt igennem i ca. 2 minutter. Drys lidt hakket koriander over, bland det godt sammen, og lad blandingen køle af.

2 spsk. crème fraiche – 1 fed hvidløg, knust – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 tortillas

Bland créme fraiche med det knuste hvidløg og Kikkoman sojasauce. Fordel fyldet fra step 1 på de to tortillas, smør saucen ud, rul dem stramt sammen, og steg de fyldte wraps, indtil de er gyldenbrune.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.