

Burrito med oksekød, svampe og majs
En burrito fyldt med hakket oksekød, svampe og majs og rundet af med en let dressing af crème fraiche og Kikkoman sojasauce, der både sørger for umami og saftighed. Retten er hurtig at tilberede, og det varme måltid er fyldt med smag.
Fremgangsmåde
Step 1

100 g svampe – ½ løg – ½ rød chili – 1 spsk. planteolie – 200 g oksekød – ½ rød peberfrugt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 200 g majs på dåse – 1 g hakket koriander
Skær svampene i skiver, hak løget og den røde chili fint, og skær peberfrugten i tern. Opvarm planteolien på en pande, og steg løg, chili og svampe i 1 minut. Tilsæt det hakkede oksekød og Kikkoman sojasauce, og steg det under konstant omrøring i 2 minutter. Tilsæt peberfrugten, og fortsæt stegningen, indtil kødet begynder at tage farve, og peberfrugten bliver mør. Tilsæt majs, og varm det hele godt igennem i ca. 2 minutter. Drys lidt hakket koriander over, bland det godt sammen, og lad blandingen køle af.
Step 2

2 spsk. crème fraiche – 1 fed hvidløg, knust – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 tortillas
Bland créme fraiche med det knuste hvidløg og Kikkoman sojasauce. Fordel fyldet fra step 1 på de to tortillas, smør saucen ud, rul dem stramt sammen, og steg de fyldte wraps, indtil de er gyldenbrune.
Tip
Du kan rulle de to burritos i folie, hvis de skal tages med. Hvis du ønsker lidt mere smag, kan du tilsætte lidt ekstra rød chili eller en smule srirachasauce til kødet.
Opskrifts-ID: 1567
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































