

Grillet torsk & fritter af sød kartoffel
Grillet torsk glaseret i Kikkoman sojasauce med mindre salt, bagte søde kartofler og en frisk grønkålspesto på under 30 minutter. Sojasaucen giver dybde til både fisken og grøntsagerne i en enkel, farverig og afbalanceret frokostret.
Fremgangsmåde
Step 1

1 sød kartoffel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie
Skræl den søde kartoffel og skær den til fritter. Bland Kikkoman sojasauce med mindre salt med Kikkoman sesamolie, og vend fritterne i blandingen. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 25 minutter ved 200°C.
Step 2

75 g grønkål – 1 fed hvidløg, hakket – ¾ spsk. pinjekerner – 2 spsk. olivenolie – 1 ½ tsk. citronsaft – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt
Skyl og tør grønkålen, og fjern de grove stængler. Læg den i en blender sammen med hvidløg, pinjekerner, olivenolie, citronsaft og Kikkoman sojasauce. Blend det hele, indtil blandingen er jævn.
Step 3

1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. honning – 300 g torsk
Bland olivenolie med Kikkoman sojasauce med mindre salt og honning. Pensl torskefileten med marinaden, og lad den marinere i 10-15 minutter. Grill den i 3-5 minutter på hver side og server den færdigstegte torsk med fritterne og kålpesto.
Tip
Fritterne bliver mere sprøde, hvis du lader dem trække i koldt vand og derefter dupper dem grundigt tørre inden bagningen. Du kan lave pestoen i forvejen – den er også lækker til pastaretter eller i sandwiches.
Opskrifts-ID: 1557
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




































































