

Frittata med kalkun og grøntsager
En enkel frittata med kalkun, squash og majs i kombination med æg, mozzarella og en smule Kikkoman sojasauce. Den er cremet og fuld af smag og klar på omkring 30 minutter. Retten smager lækkert, uanset om den serveres kold eller varm.
Fremgangsmåde
Step 1

1 spsk. planteolie – ½ rødløg, hakket – 150 g hakket kalkunkød – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ¼ squash, skåret i tynde skiver – 100 g majs på dåse
Varm planteolien på en pande, og steg det hakkede løg, kalkunkød, Kikkoman sojasauce og squash i ca. 5 minutter, indtil væden er fordampet. Tilsæt de drænede majskorn, og steg det hele i yderligere 1 minut. Lad derefter blandingen køle af.
Step 2

6 æg – 2 ½ spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. peber – 1 spsk. planteolie
Pisk æggene sammen med yoghurt naturel, Kikkoman sojasauce og peber. Tilsæt den afkølede blanding med kalkunkød og grøntsager og rør det hele godt sammen. Varm planteolien i en ovnfast pande, hæld æggeblandingen over, og tilbered ved lav varme i 5 minutter.
Step 3

100 g mozzarella – 100 g cherrytomater
Skær cherrytomaterne i halve, og anret dem med snitfladen opad. Top med revet mozzarella. Sæt panden i en forvarmet ovn ved 180°C, og bag den i ca. 20 minutter, eller indtil æggemassen er stivnet.
Step 4

½ spsk. planteolie – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ tsk. honning – 100 g cherrytomater – 1 håndfuld håndfuld salatblade
Pisk planteolien sammen med Kikkoman sojasauce og honning. Vend salatbladene og de halve cherrytomater heri, og server salaten sammen med den færdige frittata.
Tip
Denne frittata er også lækker som frokost næste dag – pak den i en madkasse med salat som tilbehør.
Opskrifts-ID: 1572
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































