Frittata med kalkun og grøntsager
Frittata med kalkun og grøntsager

Frittata med kalkun og grøntsager

Samlet tid 35 min.
10 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

En enkel frittata med kalkun, squash og majs i kombination med æg, mozzarella og en smule Kikkoman sojasauce. Den er cremet og fuld af smag og klar på omkring 30 minutter. Retten smager lækkert, uanset om den serveres kold eller varm.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
2 ½ spsk.
planteolie
 ½ 
rødløg, hakket
150 g
hakket kalkunkød
 ¼ 
squash, skåret i tynde skiver
100 g
majs på dåse
6 
æg
2 ½ spsk.
yoghurt naturel
1 tsk.
peber
100 g
mozzarella
200 g
cherrytomater
 ½ tsk.
honning
1 håndfuld
håndfuld salatblade
Næringsindhold:2.303 kJ / 550 kcal
28 gFedt
38 gProtein
27 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 spsk. planteolie –  ½  rødløg, hakket – 150 g hakket kalkunkød – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ¼  squash, skåret i tynde skiver – 100 g majs på dåse

Varm planteolien på en pande, og steg det hakkede løg, kalkunkød, Kikkoman sojasauce og squash i ca. 5 minutter, indtil væden er fordampet. Tilsæt de drænede majskorn, og steg det hele i yderligere 1 minut. Lad derefter blandingen køle af.

Step 2

6  æg – 2 ½ spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. peber – 1 spsk. planteolie

Pisk æggene sammen med yoghurt naturel, Kikkoman sojasauce og peber. Tilsæt den afkølede blanding med kalkunkød og grøntsager og rør det hele godt sammen. Varm planteolien i en ovnfast pande, hæld æggeblandingen over, og tilbered ved lav varme i 5 minutter.

Step 3

100 g mozzarella – 100 g cherrytomater

Skær cherrytomaterne i halve, og anret dem med snitfladen opad. Top med revet mozzarella. Sæt panden i en forvarmet ovn ved 180°C, og bag den i ca. 20 minutter, eller indtil æggemassen er stivnet.

Step 4

 ½ spsk. planteolie –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. honning – 100 g cherrytomater – 1 håndfuld håndfuld salatblade

Pisk planteolien sammen med Kikkoman sojasauce og honning. Vend salatbladene og de halve cherrytomater heri, og server salaten sammen med den færdige frittata.

Tip

Denne frittata er også lækker som frokost næste dag – pak den i en madkasse med salat som tilbehør.

Opskrifts-ID: 1572

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 spsk. planteolie – ½ rødløg, hakket – 150 g hakket kalkunkød – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ¼ squash, skåret i tynde skiver – 100 g majs på dåse

Varm planteolien på en pande, og steg det hakkede løg, kalkunkød, Kikkoman sojasauce og squash i ca. 5 minutter, indtil væden er fordampet. Tilsæt de drænede majskorn, og steg det hele i yderligere 1 minut. Lad derefter blandingen køle af.

6 æg – 2 ½ spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. peber – 1 spsk. planteolie

Pisk æggene sammen med yoghurt naturel, Kikkoman sojasauce og peber. Tilsæt den afkølede blanding med kalkunkød og grøntsager og rør det hele godt sammen. Varm planteolien i en ovnfast pande, hæld æggeblandingen over, og tilbered ved lav varme i 5 minutter.

100 g mozzarella – 100 g cherrytomater

Skær cherrytomaterne i halve, og anret dem med snitfladen opad. Top med revet mozzarella. Sæt panden i en forvarmet ovn ved 180°C, og bag den i ca. 20 minutter, eller indtil æggemassen er stivnet.

½ spsk. planteolie – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. honning – 100 g cherrytomater – 1 håndfuld håndfuld salatblade

Pisk planteolien sammen med Kikkoman sojasauce og honning. Vend salatbladene og de halve cherrytomater heri, og server salaten sammen med den færdige frittata.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.