Salat med pak choi, agurk, gulerod og nødder
Salat med pak choi, agurk, gulerod og nødder

Salat med pak choi, agurk, gulerod og nødder

Samlet tid15 min.
15 min.Arbejdstid

Pak choi-lækkerier – sprød kinesisk kålsalat med gulerod og ristede peanuts i en syrlig misodressing.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
pak choi
1 
agurk
1 
gulerod
1 spsk.
citronsaft
1 tsk.
riseddike
1 tsk.
sukker
1 tsk.
misopasta
1 
fed hvidløg
 ¼ tsk.
stødt ingefær
2 spsk.
peanuts
1 
forårsløg
Næringsindhold:804 kJ / 192 kcal
13,6 gFedt
6,3 gProtein
9,5 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

100 g pak choi – 1  agurk – 1  gulerod

Hak pak choi, riv guleroden, og skær agurken i skiver. 

Step 2

1 spsk. citronsaft – 4 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. riseddike – 1 tsk. sukker – 1 tsk. misopasta – 1  fed hvidløg –  ¼ tsk. stødt ingefær – 2 spsk. peanuts

Bland citronsaft, Kikkoman sesamolie, Kikkoman sojasauce, riseddike, sukker, misopasta, knust hvidløg og stødt ingefær i en skål. 
Rist nødderne på en tør stegepande.

Step 3

1  forårsløg

Hak forårsløget. Bland grøntsagerne med den tilberedte sauce, og drys med de ristede nødder og forårsløg. 

Opskrifts-ID: 1323

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 g pak choi – 1 agurk – 1 gulerod

Hak pak choi, riv guleroden, og skær agurken i skiver. 

1 spsk. citronsaft – 4 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. riseddike – 1 tsk. sukker – 1 tsk. misopasta – 1 fed hvidløg – ¼ tsk. stødt ingefær – 2 spsk. peanuts

Bland citronsaft, Kikkoman sesamolie, Kikkoman sojasauce, riseddike, sukker, misopasta, knust hvidløg og stødt ingefær i en skål. 
Rist nødderne på en tør stegepande.

1 forårsløg

Hak forårsløget. Bland grøntsagerne med den tilberedte sauce, og drys med de ristede nødder og forårsløg. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.