Salat med pak choi, agurk, gulerod og nødder
Pak choi-lækkerier – sprød kinesisk kålsalat med gulerod og ristede peanuts i en syrlig misodressing.
Fremgangsmåde
Step 1
100 g pak choi – 1 agurk – 1 gulerod
Hak pak choi, riv guleroden, og skær agurken i skiver.
Step 2
1 spsk. citronsaft – 4 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. riseddike – 1 tsk. sukker – 1 tsk. misopasta – 1 fed hvidløg – ¼ tsk. stødt ingefær – 2 spsk. peanuts
Bland citronsaft, Kikkoman sesamolie, Kikkoman sojasauce, riseddike, sukker, misopasta, knust hvidløg og stødt ingefær i en skål.
Rist nødderne på en tør stegepande.
Step 3
1 forårsløg
Hak forårsløget. Bland grøntsagerne med den tilberedte sauce, og drys med de ristede nødder og forårsløg.
Opskrifts-ID: 1323
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide