Ciabattabrød med grillet peberfrugt, burrata, prosciutto crudo og karamelliserede svampe
Tag på en smagsrejse til Italien med vores ristede ciabattabrød fyldt med grillet peberfrugt, cremet burrata, salt prosciutto og karamelliserede svampe i hver eneste bid. God appetit!
Fremgangsmåde
Step 1
2 ciabattabrød – 150 g græsk yoghurt – 1 fed hvidløg – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. hakket basilikum – 1 spsk. timianblade – 30 g spinatblade – ½ citron – 1 tsk. honning
Skær ciabattabrødene over på langs. Grill dem på de skårne sider.
Bland yoghurt, hvidløg, Kikkoman sojasauce, krydderurter, citronsaft og honning til en jævn sauce.
Smør det på brødbundene.
Step 2
½ rød peberfrugt – 1 spsk. olivenolie – 1 tsk. smør – 100 g svampe – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. honning
Skær peberfrugten i brede strimler. Pensl med olivenolie og grill strimlerne. Stil dem derefter til side.
Skær svampene i kvarte. Opvarm smør på en pande, tilsæt svampene og steg i 2 minutter ved høj varme. Tilsæt Kikkoman sojasauce og honning. Skru ned for varmen og steg i yderligere 1 minut, indtil svampene begynder at karamellisere.
Step 3
125 g burrata – 100 g prosciutto crudo
Læg den grillede peberfrugt, burrata, skinke og svampe på brødbundene med kryddersaucen. Læg lågene ovenpå.
Opskrifts-ID: 1307
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide