Ciabattabrød med grillet peberfrugt, burrata, prosciutto crudo og karamelliserede svampe
Ciabattabrød med grillet peberfrugt, burrata, prosciutto crudo og karamelliserede svampe

Ciabattabrød med grillet peberfrugt, burrata, prosciutto crudo og karamelliserede svampe

Samlet tid25 min.
20 min.Arbejdstid
5 min.Tilberedningstid

Tag på en smagsrejse til Italien med vores ristede ciabattabrød fyldt med grillet peberfrugt, cremet burrata, salt prosciutto og karamelliserede svampe i hver eneste bid. God appetit!

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
2 
ciabattabrød
150 g
græsk yoghurt
1 
fed hvidløg
1 spsk.
hakket basilikum
1 spsk.
timianblade
30 g
spinatblade
 ½ 
citron
2 tsk.
honning
 ½ 
rød peberfrugt
1 spsk.
olivenolie
1 tsk.
smør
100 g
svampe
125 g
burrata
100 g
prosciutto crudo
Næringsindhold:2878 kJ / 687.5 kcal
37,1 gFedt
30,6 gProtein
57,1 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2  ciabattabrød – 150 g græsk yoghurt – 1  fed hvidløg – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. hakket basilikum – 1 spsk. timianblade – 30 g spinatblade –  ½  citron – 1 tsk. honning

Skær ciabattabrødene over på langs. Grill dem på de skårne sider. 
Bland yoghurt, hvidløg, Kikkoman sojasauce, krydderurter, citronsaft og honning til en jævn sauce. 
Smør det på brødbundene. 

Step 2

 ½  rød peberfrugt – 1 spsk. olivenolie – 1 tsk. smør – 100 g svampe – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. honning

Skær peberfrugten i brede strimler. Pensl med olivenolie og grill strimlerne. Stil dem derefter til side. 
Skær svampene i kvarte. Opvarm smør på en pande, tilsæt svampene og steg i 2 minutter ved høj varme. Tilsæt Kikkoman sojasauce og honning. Skru ned for varmen og steg i yderligere 1 minut, indtil svampene begynder at karamellisere. 

Step 3

125 g burrata – 100 g prosciutto crudo

Læg den grillede peberfrugt, burrata, skinke og svampe på brødbundene med kryddersaucen. Læg lågene ovenpå. 

Opskrifts-ID: 1307

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 ciabattabrød – 150 g græsk yoghurt – 1 fed hvidløg – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. hakket basilikum – 1 spsk. timianblade – 30 g spinatblade – ½ citron – 1 tsk. honning

Skær ciabattabrødene over på langs. Grill dem på de skårne sider. 
Bland yoghurt, hvidløg, Kikkoman sojasauce, krydderurter, citronsaft og honning til en jævn sauce. 
Smør det på brødbundene. 

½ rød peberfrugt – 1 spsk. olivenolie – 1 tsk. smør – 100 g svampe – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. honning

Skær peberfrugten i brede strimler. Pensl med olivenolie og grill strimlerne. Stil dem derefter til side. 
Skær svampene i kvarte. Opvarm smør på en pande, tilsæt svampene og steg i 2 minutter ved høj varme. Tilsæt Kikkoman sojasauce og honning. Skru ned for varmen og steg i yderligere 1 minut, indtil svampene begynder at karamellisere. 

125 g burrata – 100 g prosciutto crudo

Læg den grillede peberfrugt, burrata, skinke og svampe på brødbundene med kryddersaucen. Læg lågene ovenpå. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.