

Quinoasalat med karamelliserede rosenkål
En sund quinoasalat med hårdkogte æg, feta og sød-stærke karamelliserede rosenkål. Retten er nem at tilberede og perfekt som en nærende frokostret på farten. Kikkoman sojasauce med mindre salt sørger for en krydret balance i smagen.
Fremgangsmåde
Step 1

300 g rosenkål, blancherede – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 tsk. honning – ½ tsk. chiliflager
Skær rosenkål i halve. Opvarm olivenolien på en pande, tilsæt rosenkål og steg dem i 3 minutter. Tilsæt Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og chiliflager, og tilbered det hele i yderligere 3 minutter.
Step 2

2 æg – 60 g grønkål – 180 g kogt quinoa – 80 g feta
Kog æggene i 7 minutter, indtil de er hårdkogte. Fjern de grove stængler fra grønkålen, og hak den i mindre stykker. Fordel quinoa i madkasserne, og tilsæt de tilberedte rosenkål, grønkålen, de halve æg og feta.
Step 3

2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. honning – 1 fed hvidløg, finthakket – ½ spsk. hvide sesamfrø – 20 valnødder
Bland olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og hvidløg sammen. Dryp dressingen over salaten, og drys med sesamfrø og valnødder.
Opskrifts-ID: 1554
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































