Quinoasalat med karamelliserede rosenkål
Quinoasalat med karamelliserede rosenkål

Quinoasalat med karamelliserede rosenkål

5 6 Bedømmelse
Samlet tid 20 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

En sund quinoasalat med hårdkogte æg, feta og sød-stærke karamelliserede rosenkål. Retten er nem at tilberede og perfekt som en nærende frokostret på farten. Kikkoman sojasauce med mindre salt sørger for en krydret balance i smagen.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
rosenkål, blancherede
75 ml
olivenolie
3 tsk.
honning
 ½ tsk.
chiliflager
2 
æg
60 g
grønkål
180 g
kogt quinoa
80 g
feta
1 
fed hvidløg, finthakket
 ½ spsk.
hvide sesamfrø
20 g
valnødder
Næringsindhold:2.682 kJ / 641 kcal
42 gFedt
27 gProtein
45 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g rosenkål, blancherede – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. honning –  ½ tsk. chiliflager

Skær rosenkål i halve. Opvarm olivenolien på en pande, tilsæt rosenkål og steg dem i 3 minutter. Tilsæt Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og chiliflager, og tilbered det hele i yderligere 3 minutter.

Step 2

2  æg – 60 g grønkål – 180 g kogt quinoa – 80 g feta

Kog æggene i 7 minutter, indtil de er hårdkogte. Fjern de grove stængler fra grønkålen, og hak den i mindre stykker. Fordel quinoa i madkasserne, og tilsæt de tilberedte rosenkål, grønkålen, de halve æg og feta.

Step 3

2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. honning – 1  fed hvidløg, finthakket –  ½ spsk. hvide sesamfrø – 20  valnødder

Bland olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og hvidløg sammen. Dryp dressingen over salaten, og drys med sesamfrø og valnødder.

Opskrifts-ID: 1554

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g rosenkål, blancherede – 3 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. honning – ½ tsk. chiliflager

Skær rosenkål i halve. Opvarm olivenolien på en pande, tilsæt rosenkål og steg dem i 3 minutter. Tilsæt Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og chiliflager, og tilbered det hele i yderligere 3 minutter.

2 æg – 60 g grønkål – 180 g kogt quinoa – 80 g feta

Kog æggene i 7 minutter, indtil de er hårdkogte. Fjern de grove stængler fra grønkålen, og hak den i mindre stykker. Fordel quinoa i madkasserne, og tilsæt de tilberedte rosenkål, grønkålen, de halve æg og feta.

2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. honning – 1 fed hvidløg, finthakket – ½ spsk. hvide sesamfrø – 20 valnødder

Bland olivenolie, Kikkoman sojasauce med mindre salt, honning og hvidløg sammen. Dryp dressingen over salaten, og drys med sesamfrø og valnødder.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.