Minitærter med camembert og squash
Minitærter med camembert og squash

Minitærter med camembert og squash

5 8 Bedømmelse
Samlet tid 32 min.
10 min. Arbejdstid
22 min. Tilberedningstid

Disse mundrette tærter med camembert, squash og rødløg får ekstra dybde fra Kikkoman sojasauce. De er fulde af smag, nemme at pakke til frokost og kan spises både varme og kolde.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
camembert
180 g
squash
50 g
rødløg
3 
æg
2 spsk.
græsk yoghurt
2 tsk.
sriracha
1 tsk.
frisk timian, hakket
150 g
butterdej
Næringsindhold:3.021 kJ / 722 kcal
49 gFedt
28 gProtein
42 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

100 g camembert – 180 g squash – 50 g rødløg

Skær camemberten i strimler. Skær squashen i halve skiver og rødløget i tynde skiver.

Step 2

3  æg – 2 spsk. græsk yoghurt – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. sriracha – 1 tsk. frisk timian, hakket

Pisk æggene sammen med græsk yoghurt, Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og timian.

Step 3

150 g butterdej

Læg butterdejen i fire tærteforme på 10 cm og prik bundene. Tilsæt grøntsagerne, hæld æggeblandingen i og anret camemberten ovenpå. Bag tærterne i 22 minutter ved 210°C (over- og undervarme). Lad dem køle af på en bagerist, fjern dem derefter fra formene og læg dem i en madkasse.

Tip

Du kan også bage tærterne i en airfryer.

Opskrifts-ID: 1546

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 g camembert – 180 g squash – 50 g rødløg

Skær camemberten i strimler. Skær squashen i halve skiver og rødløget i tynde skiver.

3 æg – 2 spsk. græsk yoghurt – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. sriracha – 1 tsk. frisk timian, hakket

Pisk æggene sammen med græsk yoghurt, Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og timian.

150 g butterdej

Læg butterdejen i fire tærteforme på 10 cm og prik bundene. Tilsæt grøntsagerne, hæld æggeblandingen i og anret camemberten ovenpå. Bag tærterne i 22 minutter ved 210°C (over- og undervarme). Lad dem køle af på en bagerist, fjern dem derefter fra formene og læg dem i en madkasse.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.