

Minitærter med camembert og squash
Disse mundrette tærter med camembert, squash og rødløg får ekstra dybde fra Kikkoman sojasauce. De er fulde af smag, nemme at pakke til frokost og kan spises både varme og kolde.
Fremgangsmåde
Step 1

100 g camembert – 180 g squash – 50 g rødløg
Skær camemberten i strimler. Skær squashen i halve skiver og rødløget i tynde skiver.
Step 2

3 æg – 2 spsk. græsk yoghurt – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 tsk. sriracha – 1 tsk. frisk timian, hakket
Pisk æggene sammen med græsk yoghurt, Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og timian.
Step 3

150 g butterdej
Læg butterdejen i fire tærteforme på 10 cm og prik bundene. Tilsæt grøntsagerne, hæld æggeblandingen i og anret camemberten ovenpå. Bag tærterne i 22 minutter ved 210°C (over- og undervarme). Lad dem køle af på en bagerist, fjern dem derefter fra formene og læg dem i en madkasse.
Tip
Du kan også bage tærterne i en airfryer.
Opskrifts-ID: 1546
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide


































































