Omelet med aubergine, squash & camembert
Omelet med aubergine, squash & camembert

Omelet med aubergine, squash & camembert

5 11 Bedømmelse
Samlet tid 20 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

En luftig omelet fyldt med stegt aubergine, squash og smeltet camembert – smagt til med en smule Kikkoman sojasauce for ekstra dybde i smagen. Nem at lave og perfekt til frokost eller som en let aftensmad.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
camembert
100 g
aubergine
100 g
squash
50 g
rødløg
2 spsk.
olivenolie
1 tsk.
frisk timian, hakket
 ¼ tsk.
pink peber
4 
æg
2 tsk.
sriracha
1 
fed hvidløg, finthakket
30 g
valnødder
1 håndfuld
rucola
Næringsindhold:2.192 kJ / 524 kcal
41 gFedt
30 gProtein
12 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

100 g camembert – 100 g aubergine – 100 g squash – 50 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. frisk timian, hakket –  ¼ tsk. pink peber

Skær camemberten i skiver og stil den til side. Skær aubergine og squash i tern og løget i skiver. Opvarm 1 spsk. olivenolie på en pande, og steg grøntsagerne. Tilsæt derefter Kikkoman sojasauce med mindre salt, timian og peber.

Step 2

4  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. sriracha – 1  fed hvidløg, finthakket – 1 spsk. olivenolie

Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Pisk æggehviderne, indtil de er stive. Bland æggeblommerne med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg, og fold forsigtigt æggehviderne i blandingen. Opvarm ½ spsk. olivenolie på en pande, hæld halvdelen af blandingen i, og tilbered omeletten ved lav varme og under låg i 2 minutter på hver side. Gentag processen for den næste omelet.

Step 3

30 g valnødder – 1 håndfuld rucola

Rist valnødderne på en tør, varm pande, indtil de begynder at blive gyldne. Læg de stegte grøntsager og camembert fra step 1 på halvdelen af de færdige omeletter. Drys de ristede valnødder over, tilsæt rucola, og fold omeletterne sammen. Læg dem i en madkasse.

Tip

Du kan røre 1 teskefuld siet hvedemel i omeletblandingen for at gøre den mere mættende. Du kan med fordel anrette omeletterne ovenpå et par salatblade i din madkasse.

Opskrifts-ID: 1545

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 g camembert – 100 g aubergine – 100 g squash – 50 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. frisk timian, hakket – ¼ tsk. pink peber

Skær camemberten i skiver og stil den til side. Skær aubergine og squash i tern og løget i skiver. Opvarm 1 spsk. olivenolie på en pande, og steg grøntsagerne. Tilsæt derefter Kikkoman sojasauce med mindre salt, timian og peber.

4 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt2 tsk. sriracha – 1 fed hvidløg, finthakket – 1 spsk. olivenolie

Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Pisk æggehviderne, indtil de er stive. Bland æggeblommerne med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg, og fold forsigtigt æggehviderne i blandingen. Opvarm ½ spsk. olivenolie på en pande, hæld halvdelen af blandingen i, og tilbered omeletten ved lav varme og under låg i 2 minutter på hver side. Gentag processen for den næste omelet.

30 g valnødder – 1 håndfuld rucola

Rist valnødderne på en tør, varm pande, indtil de begynder at blive gyldne. Læg de stegte grøntsager og camembert fra step 1 på halvdelen af de færdige omeletter. Drys de ristede valnødder over, tilsæt rucola, og fold omeletterne sammen. Læg dem i en madkasse.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.