

Omelet med aubergine, squash & camembert
En luftig omelet fyldt med stegt aubergine, squash og smeltet camembert – smagt til med en smule Kikkoman sojasauce for ekstra dybde i smagen. Nem at lave og perfekt til frokost eller som en let aftensmad.
Fremgangsmåde
Step 1

100 g camembert – 100 g aubergine – 100 g squash – 50 g rødløg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 tsk. frisk timian, hakket – ¼ tsk. pink peber
Skær camemberten i skiver og stil den til side. Skær aubergine og squash i tern og løget i skiver. Opvarm 1 spsk. olivenolie på en pande, og steg grøntsagerne. Tilsæt derefter Kikkoman sojasauce med mindre salt, timian og peber.
Step 2

4 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 tsk. sriracha – 1 fed hvidløg, finthakket – 1 spsk. olivenolie
Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Pisk æggehviderne, indtil de er stive. Bland æggeblommerne med Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha og hvidløg, og fold forsigtigt æggehviderne i blandingen. Opvarm ½ spsk. olivenolie på en pande, hæld halvdelen af blandingen i, og tilbered omeletten ved lav varme og under låg i 2 minutter på hver side. Gentag processen for den næste omelet.
Step 3

30 g valnødder – 1 håndfuld rucola
Rist valnødderne på en tør, varm pande, indtil de begynder at blive gyldne. Læg de stegte grøntsager og camembert fra step 1 på halvdelen af de færdige omeletter. Drys de ristede valnødder over, tilsæt rucola, og fold omeletterne sammen. Læg dem i en madkasse.
Tip
Du kan røre 1 teskefuld siet hvedemel i omeletblandingen for at gøre den mere mættende. Du kan med fordel anrette omeletterne ovenpå et par salatblade i din madkasse.
Opskrifts-ID: 1545
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide


































































