

Suppe af søde kartofler og ærter
En varmende suppe med søde kartofler, rosenkål og ærter – perfekt til en hyggelig frokost på kolde dage. Kikkoman sojasauce med mindre salt sørger for en intens og krydret smag.
Fremgangsmåde
Step 1

300 g søde kartofler – 300 g rosenkål, blancherede – 50 g rødløg – 2 spsk. olivenolie – 2 fed hvidløg, finthakket – 800 ml grøntsagsbouillon – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 50 g frosne ærter
Skræl de søde kartofler og skær dem i tern. Skær rosenkålene i halve, og hak løget fint. Opvarm olivenolien i en gryde, og steg grøntsagerne. Tilsæt hvidløg, grøntsagsbouillon og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Lad det hele simre ved lav varme i 8 minutter, tilsæt ærterne og kog det hele i yderligere 4 minutter.
Step 2

100 g kogt quinoa – ½ spsk. hakket persille
Læg et par skefulde quinoa i madkasserne, hæld suppen over, og drys med hakket persille.
Opskrifts-ID: 1552
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































