Suppe af søde kartofler og ærter
Suppe af søde kartofler og ærter

Suppe af søde kartofler og ærter

5 7 Bedømmelse
Samlet tid 22 min.
10 min. Arbejdstid
12 min. Tilberedningstid

En varmende suppe med søde kartofler, rosenkål og ærter – perfekt til en hyggelig frokost på kolde dage. Kikkoman sojasauce med mindre salt sørger for en intens og krydret smag.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
søde kartofler
300 g
rosenkål, blancherede
50 g
rødløg
2 spsk.
olivenolie
2 
fed hvidløg, finthakket
800 ml
grøntsagsbouillon
50 g
frosne ærter
100 g
kogt quinoa
 ½ spsk.
hakket persille
Næringsindhold:1.628 kJ / 389 kcal
12 gFedt
14 gProtein
62 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g søde kartofler – 300 g rosenkål, blancherede – 50 g rødløg – 2 spsk. olivenolie – 2  fed hvidløg, finthakket – 800 ml grøntsagsbouillon – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt50 g frosne ærter

Skræl de søde kartofler og skær dem i tern. Skær rosenkålene i halve, og hak løget fint. Opvarm olivenolien i en gryde, og steg grøntsagerne. Tilsæt hvidløg, grøntsagsbouillon og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Lad det hele simre ved lav varme i 8 minutter, tilsæt ærterne og kog det hele i yderligere 4 minutter.

Step 2

100 g kogt quinoa –  ½ spsk. hakket persille

Læg et par skefulde quinoa i madkasserne, hæld suppen over, og drys med hakket persille.

Opskrifts-ID: 1552

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g søde kartofler – 300 g rosenkål, blancherede – 50 g rødløg – 2 spsk. olivenolie – 2 fed hvidløg, finthakket – 800 ml grøntsagsbouillon – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt50 g frosne ærter

Skræl de søde kartofler og skær dem i tern. Skær rosenkålene i halve, og hak løget fint. Opvarm olivenolien i en gryde, og steg grøntsagerne. Tilsæt hvidløg, grøntsagsbouillon og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Lad det hele simre ved lav varme i 8 minutter, tilsæt ærterne og kog det hele i yderligere 4 minutter.

100 g kogt quinoa – ½ spsk. hakket persille

Læg et par skefulde quinoa i madkasserne, hæld suppen over, og drys med hakket persille.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.