Vand, Sojasauce (Vand, Sojabønner, Hvede, Salt) (33%), Salt, Glukosesirup, Solsikkeolie, Smagsforstærkere (Mononatriumglutamat, Dinatrium-5’-ribonucleotider), Hydroliseret sojaprotein, Ethylalkohol, Krydderier, Modificeret stivelse, Fortykningsmiddel (Xanthangummi), Naturlig aroma, Gærekstrakt, Tangpulver (Ascophyllum nodosum).
MEGET ALSIDIG OG NATURLIGT VEGANSK
Supper findes i utallige variationer – især i Asien. Med Kikkoman ramen suppebase er det særdeles nemt at afprøve nye smagsoplevelser.
Hvad enten du foretrækker ramen, udon eller sobanudler, kan du med blot en skefuld Kikkoman ramen suppebase skabe udgangspunktet for en bred vifte af lækre supper og bouilloner! Slip din fantasi løs: Prøv at tilsætte lidt gulerod, kinakål og en smule skinke og rund det af med et par hårdkogte æg! Hvis du kan lide krydret mad, så prøv at tilsætte miso eller kimchi. Det er hurtigt og nemt – og selvfølgelig egnet til veganere.
I øvrigt betyder shoyu soja, hvilket afslører, at der anvendes sojabønner i saucens opskrift. Det er herfra den udprægede umamismag i Kikkoman ramen suppebase stammer.
Ramen er en klassisk japansk nudelsuppe med oprindelse fra det kinesiske køkken. Den er så populær i Japan, at der alene i Tokyo findes omkring 5.000 ramen-restauranter.