Hvidt og rødt misopulver (sojabønner, ris, salt) (80%), dehydreret tofu (sojabønner, geleringsmiddel (magnesiumklorid)) (5%), dehydreret tang, dehydreret spinat (spinat (3,6%), fugtighedsbevarende middel (sorbitol)), bleget stivelse, smagsforstærkere (mononatriumglutamat, dinatriuminosinat, dinatriumguanylat), tangpulver, gærekstrakt, surhedsregulerende middel (natriumcarbonater).
SUND OG ALSIDIG!
Misosuppe er en sand nationalret i Japan. Den bliver næsten altid serveret med spisepinde, som bruges til at spise tilbehøret i suppen. Japanerne drikker derefter resten af suppen direkte fra skålen og har derfor ikke brug for en ske.
Kikkoman tofu- og spinatmisosuppe er ikke blot nem at tilberede, men den er også perfekt som base for mange andre lækre retter som miso-ramen eller udon-nudelsuppe. Den fungerer også perfekt som krydderi, både i stegt ris, stegte nudler eller i saucer til miso-pasta.
Alle vores misosupper er velegnede til veganere!
* Næringsværdien er baseret på tilberedning med kogende vand.
Spinat indeholder jern, calcium, essentielle vitaminer og mineraler – alt dette gør spinat ekstra næringsrig!