MARINERING PÅ DEN NEMME MÅDE.
Denne teriyaki marinade er glutenfri, men går ikke på kompromis med den kendetegnende og elskede smag af teriyaki-sauce.
Du kan bruge den som en smagfuld marinade til din grillfest eller som hemmelig ingrediens i dine pande- eller wokretter. Kikkoman
glutenfri teriyaki marinade kan gøre en række retter endnu lækrere.
Teriyaki (fra teri – at glasere, og yaki – at grille eller stege) er et japansk kulinarisk udtryk, der kan dateres tilbage til Edo-perioden (omkring 1608-1868). Det involverer marinering og stegning af kød og fisk i en særlig teriyaki-sauce, som giver dem en delikat sødmefyldt og krydret smag samt en flot glans. Denne tilberedningsmetode er dog ikke forbeholdt Japan, da den har fans over hele kloden.
Kikkoman glutenfri teriyaki marinade er perfekt til alle grillklassikere og forbedrer smagen i både salater og risretter. Den fungerer desuden fantastisk som basis for lækre dips og er perfekt i veganske retter.
Har du opdaget vores glutenfri sojasauce? Klik her for at komme til produktsiden.