Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil
Glukosefruktose-sirup, Vand, Spriteddike, Fermenteret riskrydderi (Vand, Ris, Ethylalkohol, Salt).
EN SØD HEMMELIGHED.
Denne sauce i mirin-stil er kendt som mirin-fu i Japan. Det er en alsidig sauce, der både kan bruges som glace eller til at krydre retter, så både ganen og øjet frydes.
Den er specialfremstillet af Kikkoman på baggrund af de originale, naturlige bryggeprocesser. Det er nok også grunden til, at Kikkoman krydderi i mirin-stil passer så godt sammen med andre fermenterede ingredienser som sojasauce, miso og eddike.
Hvad enten du vil blande en hjemmelavet teriyaki-sauce, marinere, glasere, pifte wokretter op eller kreere en helt fantastisk hjemmelavet dip, så er Kikkoman krydderi i mirin-stil den perfekte hjælper i køkkenet!
Traditionel japansk mirin indeholder ca. 14% alkohol, mens Kikkoman krydderi i kirin-stil derimod kun indeholder 0,3%. Dette resulterer i en fantastisk mild smag og en blid sødme.