EN SØD HEMMELIGHED.
Denne sauce i mirin-stil er kendt som mirin-fu i Japan. Det er en alsidig sauce, der både kan bruges som glace eller til at krydre retter, så både ganen og øjet frydes.
Den er specialfremstillet af Kikkoman på baggrund af de originale, naturlige bryggeprocesser. Det er nok også grunden til, at Kikkoman krydderi i mirin-stil passer så godt sammen med andre fermenterede ingredienser som sojasauce, miso og eddike.
Hvad enten du vil blande en hjemmelavet teriyaki-sauce, marinere, glasere, pifte wokretter op eller kreere en helt fantastisk hjemmelavet dip, så er Kikkoman krydderi i mirin-stil den perfekte hjælper i køkkenet!
Traditionel japansk mirin indeholder ca. 14% alkohol, mens Kikkoman krydderi i kirin-stil derimod kun indeholder 0,3%. Dette resulterer i en fantastisk mild smag og en blid sødme.
-
Glukosefruktose-sirup, Vand, Spriteddike, Fermenteret riskrydderi (Vand, Ris, Ethylalkohol, Salt).
-
pr. 100 ml
Energi 1.405 kJ / 331 kcal Fedt 0 g heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrater 82 g heraf sukkerarter 61 g Protein 0 g Salt 0,1 g