

Regnbuesalat med misodressing
En farverig salat med sprød kål, æble og pære i en syrlig misodressing med Kikkoman glutenfri sojasauce. Den er farvestrålende, frisk og ideel til frokost derhjemme eller på kontoret.
Fremgangsmåde
Step 1

100 g spidskål – 160 g rødkål – 120 g frisk rødbede – 2 gulerødder – 50 g radiser – 1 lille rødt æble – 1 lille rød pære
Riv spidskål, rødkål, rødbede og gulerod groft i hver sin skål. Skær radiserne i skiver, og skær æble og pære først i både og derpå i skiver.
Step 2

1 tsk. misopasta – 2 spsk. æblecidereddike – 2 tsk. linseolie – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Tamari Glutenfri Sojasauce – 1 tsk. Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil – Friskmalet peber – 2 tsk. hørfrø (evt. knust) – 2 spsk. vand
Bland misopasta sammen med 2 spsk. vand, eddike, Kikkoman glutenfri sojasauce og Kikkoman krydderi i mirin-stil til en dressing. Smag til med peber. Rist hørfrøene på en slip-let-pande.
Step 3

200 g hytteost
Anret salaten i et højt glas i lag på lag på følgende måde: dressing, rødkål, æble, gulerod, radise, spidskål, rødbede, pære, hytteost og hørfrø. Luk glasset og ryst det kort inden servering, så dressingen kan fordeles. Du kan alternativt servere salaten i skåle.
Tip
Denne salat kan tilberedes dagen før og opbevares i køleskabet. Det er bedst at opbevare hytteosten separat eller opbevare salaten i en bøtte med to rum.
Opskrifts-ID: 1584
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide