Regnbuesalat med misodressing
Regnbuesalat med misodressing

Regnbuesalat med misodressing

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

En farverig salat med sprød kål, æble og pære i en syrlig misodressing med Kikkoman glutenfri sojasauce. Den er farvestrålende, frisk og ideel til frokost derhjemme eller på kontoret.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
spidskål
160 g
rødkål
120 g
frisk rødbede
2 
gulerødder
50 g
radiser
1 
lille rødt æble
1 
lille rød pære
1 tsk.
misopasta
2 spsk.
æblecidereddike
2 tsk.
linseolie
Friskmalet peber
2 tsk.
hørfrø (evt. knust)
2 spsk.
vand
200 g
hytteost
Næringsindhold:1.127 kJ / 270 kcal
9,2 gFedt
14,7 gProtein
31 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

100 g spidskål – 160 g rødkål – 120 g frisk rødbede – 2  gulerødder – 50 g radiser – 1  lille rødt æble – 1  lille rød pære

Riv spidskål, rødkål, rødbede og gulerod groft i hver sin skål. Skær radiserne i skiver, og skær æble og pære først i både og derpå i skiver.

Step 2

1 tsk. misopasta – 2 spsk. æblecidereddike – 2 tsk. linseolie – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Tamari Glutenfri Sojasauce1 tsk. Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil – Friskmalet peber – 2 tsk. hørfrø (evt. knust) – 2 spsk. vand

Bland misopasta sammen med 2 spsk. vand, eddike, Kikkoman glutenfri sojasauce og Kikkoman krydderi i mirin-stil til en dressing. Smag til med peber. Rist hørfrøene på en slip-let-pande.

Step 3

200 g hytteost

Anret salaten i et højt glas i lag på lag på følgende måde: dressing, rødkål, æble, gulerod, radise, spidskål, rødbede, pære, hytteost og hørfrø. Luk glasset og ryst det kort inden servering, så dressingen kan fordeles. Du kan alternativt servere salaten i skåle.

Tip

Denne salat kan tilberedes dagen før og opbevares i køleskabet. Det er bedst at opbevare hytteosten separat eller opbevare salaten i en bøtte med to rum.

Opskrifts-ID: 1584

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 g spidskål – 160 g rødkål – 120 g frisk rødbede – 2 gulerødder – 50 g radiser – 1 lille rødt æble – 1 lille rød pære

Riv spidskål, rødkål, rødbede og gulerod groft i hver sin skål. Skær radiserne i skiver, og skær æble og pære først i både og derpå i skiver.

1 tsk. misopasta – 2 spsk. æblecidereddike – 2 tsk. linseolie – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Tamari Glutenfri Sojasauce1 tsk. Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil – Friskmalet peber – 2 tsk. hørfrø (evt. knust) – 2 spsk. vand

Bland misopasta sammen med 2 spsk. vand, eddike, Kikkoman glutenfri sojasauce og Kikkoman krydderi i mirin-stil til en dressing. Smag til med peber. Rist hørfrøene på en slip-let-pande.

200 g hytteost

Anret salaten i et højt glas i lag på lag på følgende måde: dressing, rødkål, æble, gulerod, radise, spidskål, rødbede, pære, hytteost og hørfrø. Luk glasset og ryst det kort inden servering, så dressingen kan fordeles. Du kan alternativt servere salaten i skåle.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.