Nye burgere: uimodståelige opskrifter fra hele verden
07. juni 2024

BURGERPERFEKTION UDEN KOMPROMISER
Der findes ikke noget bedre end at spise en snasket burger fyldt med lækker sauce. Sprød agurk, en saftig bøf og smeltet ost udgør den perfekte smagskombination og er helt uimodståelig.
Hvem har lyst til at undvære det, fordi man gerne vil spise sundt? Heldigvis behøver du ikke undvære det! Med et par smarte justeringer kan du nemt hæve din burger til nye højder. Vores opskrifter skærer ned på kulhydrater, sukker, fedt og selv salt – takket være vores Kikkoman-saucer.
DET ER BOLLEN, DER GØR HELE FORSKELLEN

Vores bedste tip: Lav dine egne burgerboller! Det giver dig absolut kontrol over hvor mange kulhydrater og andre ingredienser der lander på din tallerken. Og det behøver ikke altid være mel. Hvad med at prøve en innovativ risbaseret bolle til din burger? Eller prøv noget nyt med havreboller eller hjemmelavede koreanske bao-buns lavet af gærdej. Og hvis du vil have en endnu lettere udgave, så pak bøffen ind i friske salatblade. Icebergsalat er perfekt til dette. Sådan nyder man globale smagsoplevelser!
BØFFEN ER I CENTRUM

Bøffen er selvfølgelig omdrejningspunktet for en god burger. Udover den klassiske bøf af saftigt oksekød er der masser af variationer at vælge imellem. Hvis du vælger kød, så gå efter kød af god kvalitet. 20-25 % fedtindhold er tilstrækkeligt for at få en velsmagende bøf. Du kan også bruge magert fjerkræ, som i vores kinesisk-inspirerede kyllingeburger med teriyaki. Vores glutenfri risburger med lækker tunfisk er en frisk og eksklusiv variation, som du med sikkerhed vil elske!
VEGANSK? PLANTEBASEREDE LÆKKERIER!

Pift din burger op og gør den både lettere og sundere med hjemmelavede veganske bøffer! For eksempel med den sofistikerede og usædvanlige hirsebøf i vores eksotiske indiske vegetariske burger. Hirse, gulerod og squash blandes for at skabe et fantastisk stegt alternativ til konventionelle bøffer af kød. Bøffer af tofu og svampe er nemme at tilberede og fyldt med naturlig umamismag. Et drys majsmel gør begge slags sprøde og lækre. Tilsæt et par krydderier, og ingen vil savne kød på bordet!
DET BEDSTE FYLD
Måske har du allerede gættet det – men når det kommer til fyldet i burgeren, er der mange muligheder for at gøre den både lettere og sundere. Grøntsager er et absolut must! Prøv at putte en frisk og finthakket coleslaw i din burger. Karamelliserede løg giver burgeren masser af smag uden brug af kulhydrater. Og tyndskåret rødkål giver både en god smag og crunch, når det anvendes råt.
SIDST MEN IKKE MINDST: SAUCERNE
Ingen burger er komplet uden den rigtige sauce! Heldigvis har vi en række lækre saucer, der let kan peppe din burger op. Vores klassiske Kikkoman naturligt bryggede sojasauce fungerer godt sammen med mayo. Tilsæt blot et stænk eller to, smag til med hakket persille og chili, og du har den perfekte sauce til vores krydrede tofuburger. Hvis du gerne vil have mere smag, så prøv vores Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg eller Kikkoman kimchi chilisauce. Med disse smagsvariationer er mulighederne næsten uendelige.
Sådan kan fastfood hurtigt forvandles til en frisk og lækker ret. Har du fået lyst til burger? Så tjek vores opskrifter og bliv inspireret!